Barutana klub Beograd

Gostovanje predstava savremenog cirkusa u Beogradu

Datum objave:19.04.2021

Pročitano:746 puta

Datum održavanja: 01.01.1970

Lokacija: Beograd

Beogradsko udruženje za razvoj savremenog cirkusa ‚‚Cirkusfera" upušta se u novi podig organizacije gostovanja predstava savremenog cirkusa! Ovog aprila ugostićemo laureate Cirkusnext platforme, čijim ćete predstavama u nastajanju imati prilike da prisustvujete 24. aprila od 19č u Bitef teatru.

 "Naši gosti su kompanija OLGA_cirqueAnalogique (Španija/Francuska) sa predstavom ‚‚Duga igra" i cirkuski umetnik Hugo Bergman (Švedska) koji će u okviru svoje umetničke rezidencije u Beogradu izvesti autorsku predstavu ‚‚Između mene i teškog mesta".

Predstave su podržali Circusnext platforma, Kreativna Evropa - program platforme, Francuski institut u Srbiji i Ministarstvo kulture i informisanja Srbije.

Circusnext platforma je projekat razvoja i promocije savremenog cirkusa u Evropi. Osmišljen je kao platforma evropskih kulturnih organizacija iz područja savremene cirkuske umetnosti sa ciljem prepoznavanja perspektivnih i inovativnih cirkuskih autora, pružanja finansijske, rezidencijalne, mentorske i administrativne podrške u produkciji predstava, povećanja vidljivosti mladih umetničkih trupa i pojedinaca i osiguravanja dalje budućnosti u radu.

Predstave će biti izvedene u skladu sa svim propisanim merama za suzbijanje širenja zaraze virusom COVID-19.

*Karte u prodaji na https://prodaja.bitef.rs/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :