Gostovanja Alice in WonderBand u martu

Datum objave:05.03.2019

Pročitano:475 puta

Nakon uspešnih nastupa i radionica u Nemačkoj u februaru, duo Alice in WonderBand u martu nastupa u Srbiji:

Kiss
komični akustični mjuzikl
14. 03. u 20.30 h u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu
16. 03. u 19 h u pozorištu “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici

RiKaTaKa
new Balkan rhythm, koncert
27. 03. u 20.30 h u Dorćolskom narodnom pozorištu u Beogradu

 Pogledajte emisiju o Beogradu, “Balkanske metropole” na TV ARTE 05. 03. U 18.35 h, produkcijske kuće Micafilm. Jedna od priča koju emisija prati je i radionica “Telo kao instrument” u Kolarčevoj zadužbini i život u prirodi, na Fruškoj gori, porodice Dinjaški/Vrbaški.

Kiss
Priča o igri, flertu, začikavanju, nadmetanju i, povrh svega, ljubavi između muškarca i žene. Komične scene isprepletane zanimljivim i novim aranžmanima poznatih pesama, tradicionalnih balkanskih pesama kao i autorskih numera samih izvođača izvedene su najjednostavnijim sredstvima - samo sopstvenim telom i glasom. Zanosno slavlje tonova, ritma, plesa, glume, akrobatike - u savršenoj harmoniji.

Predstavu je do sada videlo preko 15 000 gledalaca u zemlji i inostranstvu (Nemačka, Austrija, Francuska, Italija, Turska, Crna Gora, BiH, Hrvatska), a na prestižnim pozorišnim festivalima odnela je nekoliko značajnih nagrada.

RiKaTaKa new Balkan rhythm
Muzičko putovanje kroz zemlje Balkana kroz koje vas vodi Alice in WonderBand, par umetnika, čiju priču takođe otkrivamo na ovom putu. Tradicionalna muzika iz Srbije, Bugarske, Crne Gore, Rumunije, Bosne, Makedonije, romske pesme, kroz melodije, ritmove, ali i tekstove pesama opisuje karakterističan svet i kulturu koju delimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živeći na trusnom području u stalnim previranjima.

Koncert RiKaTaKa new balkan rhythm je do sada izvođen u Srbiji (festivali Piano city Novi Sad i Hrizantema festival u Subotici) i Nemačkoj (Frajes Muzikcentrum, Minhen; Meta Teatar, Minhen).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :