Gospodin Pinokio koncertnom turnejom proslavlja jubilej

Datum objave:19.12.2014

Pročitano:4413 puta

Naredna 2015. godina biće jubilarna za niški sastav Gospodin Pinokio, odnosno u njoj će proslaviti 15 godina aktivnog rada i 22 godine od svog nastanka. Bend planira da ovaj jubilej obeleži koncertima po gradovima regiona, a proslavu završi velikim rok maratonom u Nišu sredinom sledeće godine na kome bi ugostili medije i prijatelje iz cele zemlje, kao i članove nekih prijateljskih bendova sa kojima bi podelili binu svirajući njihov repertoar.

 


“U novoj godini biće objavljen i novi materijal u formi maksi singla ili celog albuma, u zavisnosti od dogovora sa novim izdavačem i menadžmentom, koji će ubuduće pokrivati aktivnosti benda na ovom planu. U sklopu ove promocije biće prezentovan i sajt benda kao i novi sastav, jer će bend svoj dalji muzički izraz prezentovati kao četvorka”, izjavio je Igor Bogdanović Šile, frontmen sastava Gospodin Pinokio.

 


Bend uveliko proba stare i nove hitove, uprkos personalnim promenama, a što se tiče detaljnijih informacija i datuma predstojećih nastupa, obećali su da će nas blagovremeno obaveštavati.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :