Barutana klub Beograd

Gospodar četvorotaktnog bita: Yousef predstavlja Circus

Datum objave:20.07.2016

Pročitano:4038 puta

Datum održavanja: 23.07.2016

By:Hana Adrović

Lokacija: Barutana, Beograd

U subotu 23. jula, Barutana predstavlja dva imena sa jedne od vodećih etiketa svetske house i techno scene, Circus Records. Kao headliner večeri svojom muzikom predstaviće se vlasnik ove etikete, producent i di-džej - Yousef. Pored njega u Beograd stiže Kydus, još jedan predstavnik Circus Recordsa, koji je nedavnim nastupom u Srbiji domaću publiku ostavio bez daha. Uz njih, kao domaća podrška, nastupiće dobro poznati IDQ i mlada DBDZ ekipa.

 

Yousef

Yousef

Yousef spada među najveće svetske gospodare četvorotaktnog bita. Za njega nema razlike da li pušta ispred 100 ili 10.000 ljudi i konstantno je bukiran od Ibice do Indonezije, Argentine do Amerike, Južne Afrike do Južne Koreje. Njegovi hit singlovi „Come Home“, „Float Away“, „Analogue Times“ i „Beg“ dokazuju njegov kvalitet i ilustruju širinu njegove mašte i kreativnosti. Ovaj momak beleži izdanja za Crosstown Rebels, Get Physical, Defected, Cecile, Cocoon i Loco Diceov Desolat. Yousef definitivno svojim zvukom, žudnjom i iskrenim entuzijazmom ka elektronskoj muzici spada u umetnike 21. veka koji konstantno doprinose napredovanju i širenju globalne elektronske muzičke scene.

 

Još jedno ime koje zavređuje pažnju na subotnjem lajnapu jeste Kydus. Na konstantno rastućoj elektronskoj sceni današnjice retko se dešava da neki novi talenat postane ovako brzo zapažen. Godina 2014. prekretnica je u Kydusovoj karijeri jer je tada najavljen kao jedan od Ibicinih top artista. Usavršavajući svoju muziku, napravio je brend, svojstven, zarazan i bez mane stil po kojem je prepoznatljiv, energičan house i techno zvuk koji ga je odveo na lejblove Under The Illusion, Disco Zoo, Circuis Recordings, Carpe Diem i Midnight Music sa podrškom di-džej velikana među kojim se nalaze Carl Cox, Nicole Moudaber i Ricardo Villalobos.

Ulaznice za subotnji party nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa po ceni od 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :