Goblini se vraćaju koncertnim aktivnostima i izbacuju novi singl

Datum objave:21.02.2018

Pročitano:2088 puta

Datum održavanja: 02.03.2018 - 04.03.2018

Nakon oporavka članova benda Goblini se vraćaju koncertnim aktivnostima i izbacuju novi singl


Legendarni šabački pankeri „Goblini" održaće beogradske koncerte 3. i 4. marta u klubu SubBeerni Centar (Cetinjska 15) od 20h, a dan ranije, 2. marta, sviraće u novosadskoj „Fabrici". Kao gosti na ovim koncertima nastupaće bendovi „Iskaz" i „Only The Impeccables".

 

Goblini

 

Foto: Marko Ristić


"Alen i Leo su nedavno imali saobraćajnu nesreću na putu za koncert i usled zadobijenih povreda nisu bili u mogućnosti da sviraju zakazane koncerte. Sada, kada su se oporavili, rešili smo da se odužimo publici. Leo će sedeti na koncertu i daćemo sve od sebe da ovo budu koncerti za pamćenje. Kako je oporavak krenuo na bolje, napravili smo i pesmu JEDAN ZA SVE čija je premijera zakazana za četvrtak na Rock radiju (u 10h)."

Izjavio je basista benda Vlada Kokotović

Goblini su nastali 1992. godine u Šapcu. Bend su osnovali gitarista Alen Jovanović, basista Vladislav Kokotović i pevač Branko Golubović. Iza sebe imaju pet studijskih albuma. U karijeri su odsvirali više stotina koncerata i tokom devedesetih bili jedan od najvažnijih rok bendova u regionu. Posle skoro decenije pauze, Goblini su obnovili rad krajem proleća 2010.godine i od tada su jedan od najvećih pank bendova u regionu.

Ulaznice za koncerte u beogradskom SubBeernom centru se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1.000 RSD na svim prodajnim mestima GIgstixa, u FELIX Shopu i Our PUB-u (Beogradska 71).

Ulaznice za koncert u Novom Sadu su u pretprodaji 800 RSD u Gigstixu i CD Šopu Mungos.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :