Goblini obradili pesmu Marjane, Marjane

Datum objave:06.07.2016

Pročitano:3888 puta

By:Nocturne Media

Nakon singlova koje su iznedrili Hladno Pivo i Rambo Amadeus, sa kompilacije posvećene  punk legendama, bendu KUD Idijoti, stiže i singl iz kuhinje šabačkih Goblina. U pitanju je obrada numere "Marjane, Marjane" sa albuma Megapunk.

 

Goblini / Foto: Marko Ristić

Goblini / Foto: Marko Ristić

 

- Jako nam je drago što možemo da budemo deo ove priče gde su se okupili svi bendovi iz bivše Jugoslavije. KUD Idijoti su vrlo važan bend kada pričamo o našoj punk sceni i nadamo se da će ova kompilacija i nekim novim klincima objasniti koliki je uticaj ova četvorka imala na sve bendove koji trenutno rade i stvaraju - ističu šabački pankeri.

 

Kompilacija " ZA TEBE - A TRIBUTE TO KUD IDIJOTI" će svetlost dana ugledati 14. oktobra, kada je godišnjica smrti pevača Branka Črnca  - Tuste. Na kompilaciji je učešće uzelo 25 bendova, a pored Hladnog piva, Ramba Amadeusa i Goblina, svoj doprinos su dali bendovi Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Lačni Franz, Novembar, Psihomodo pop, Tito's Boys i mnogi drugi.

 

 

Izdavač kompilacije je kuća NOCTURNE MEDIA, a sav prihod ostvaren od prodaje fizičkog i digitalnog izdanja će biti uplaćen u humanitarne svrhe, fondu za decu obolelu od malignih bolesti.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :