Goblini: 20+ godina U magnovenju!

Datum objave:10.02.2017

Pročitano:5032 puta

Datum održavanja: 24.03.2017

Lokacija: Mikser House

Punk grupa Goblini održaće koncert 24 marta u Mikser Houseu kojim će proslaviti 20 godina od izlaska kultnog albuma U magnovenju. Goblini su taj album objavili 1996. godine - pre dve pune decenije. 

 

Goblini / Foto: Marko Ristić

Goblini / Foto: Marko Ristić 

 

- Negde u nekom čudnom magnovenju, u konstantnom prelasku s kontinenta na kontinent, u procesu razmene silne energije koju smo prethodne godine razmenjivali sa publikom na koncertima i festivalima širom regiona, potpuno smo zaboravili da obeležimo dvadesetogodišnjicu izlaska albuma U magnovenju - iskreni su Goblini, pa su odlučili da taj propust ispeglaju 24. marta u Mikser Houseu.

 

Goblini / Foto: Marko Ristić

Foto: Marko Ristić

 

"A i krajnje je vreme da nastupimo i u ovom beogradskom koncertnom prostoru... Biće nas gomila!" dodaju i već najavljuju specijalne goste koji će sa njima obeležiti jubilej jednog od najznačajnijih pank albuma u rokenrol istoriji regiona.

Goblini će binu Miksera deliti sa bendovima Bunker 13 i Neprijatelj Prelazi Zeku. Ulaznice po promotivnoj ceni od 800 dinara biće u prodaji od 13. do 26. februara. Od 27. februara ulaznice će koštati 1.000 dinara.


Prodajna mesta: Gigstix i Mikser House.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :