GOA EXPERIENCE XVII pod otvorenim nebom

Datum objave:20.05.2019

Pročitano:2380 puta

Lokacija: Beograd

Za nešto manje od mesec dana očekuje vas pravi GOA TRANCE spektal pod otvorenim nebom. GOA EXPERIENCE serijal je dogurao do svog 17 izdanja, a ovo će biti posebno jer obeležava 15 godina postojanja Suntrip Records izdavačke kuće. Ova Belgijska izdavačka kuća je zaslužna za ponovno rađanje goa trance scene. Takođe su zaslužni za novi talas, stvaranje modernijeg oblika goa trance-a ili new school goa trance. Srbija je samo jedna od mnogih destinacija gde će biti obeležen ovaj jubilej, i to na spektakularan način!

 

GOA TRANCE

Line up snova izgleda ovako:

MAN WITH NO NAME / Dragonfly Records, Engleska
DIMENSION 5 / Suntrip Records, Engleska
TRIQUETRA / Suntrip Records, Belgija
MASALA / Suntrip Records, Japan
MOZZA / Global Sect, Srbija
DaPEACE / Suntrip Records, Srbija


Ovakav line up nije do sada viđen na našim prostorima, i može rame uz rame da stane sa žurkom koju je ista organizacija napravila pre dve godine na Avalskom tornju, kada je i pored loših vremenskih uslova i kiše koja e padala celu noć na danceflloru-u skakalo preko 500 ljudi. Nadamo se da će nas ove godine vreme poslužiti i da ćemo oboriti sve rekorde, jer sve ukazuje na to!

Pored zagarantovano dobrog muzičkog programa, organizatori najavljuju specijalnu scenografiju i dekoraciju koja će vas ostaviti bez teksta, jer se ponovo udružuju dve deko organizacije Side Effects i Psylocybe, dok će za pokretne slike biti zadužen pravo iz džugle VJ Zarma.

Karte za ovaj party možete nabaviti preko DD Tickets prodajnih mesta (WinWin i Emmi prodavne) kao i online preko www.ddtickets.rs


Karte su u ograničenom broju trenutno po PROMO ceni od 900rsd !

FB EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :