GOA EXPERIENCE XII: Apsara Festival EDITION

Datum objave:31.03.2018

Pročitano:1305 puta

Datum održavanja: 07.04.2018

Lokacija: Club Plastic, Beograd

U Martu pravimo malu pauzu jer skupljamo energiju za specijalno Apsara GE izdanje na kome nas očekuje prava GOA poslastica, nešto na čemu smo jako dugo radili, i što smo jako dugo priželjkivali, ko nas prati zna da će ovo biti zaista jedistvena prilika da se tako nešto čuje kod nas! Vidimo se 7. Aprila na istom mestu, i bez obzira što je kliše mora da se kaže: OVO NIKAKO NE SMETE PROPUSTITI! :)

 

Goa Experience XII, Club Plastic

▬▬▬▬▬▬▬▬ LINE UP ▬▬▬▬▬▬▬▬
► MINDSHPERE / Suntrip Records, Turkey
LIVE! FIRST TIME IN SERBIA!
https://soundcloud.com/mindsphereproject

► IMBA / Suntrip Records, Serbia
LIVE + Warm up DJ SET
https://soundcloud.com/imbagoa

► HASE / Apsara Festival, Germany/Romania
https://soundcloud.com/hasegoa

► DaPEACE / Suntrip Records, Serbia
MAN WITH NO NAME tirbute set !
https://soundcloud.com/dapeace


▬▬▬▬▬▬▬▬ VISUALS ▬▬▬▬▬▬▬▬
Full fluo decoration by: PSYLOCYBE DECO


Konačno smo dočekali i ovaj momenat! :) Da, da, Mindsphere dolazi u Beograd, i po prvi put ćemo imati prilike da uživamo u mističnim hipnotisujućim 303 melodijama koje ovaj GOA mag proizvodi. Kolika je ekskluziva imati ga na line up-u govori činjenica da ima svega 1 do 2 nastupa godišnje, a nekad ni toliko. Ovo je booking na kome se već godinama radi i priprema, jer zbog prirode njegovog regular time job-a nema prilike često da nastupa, i zbog toga smo presrećni što nam se ukazuje ovakva prilika. Oni koji nisu upoznati sa delom i radom ovog umetnika definitivno treba da posvete pažnju i vreme i shvatiće zašto sa ovolikim entuzijazmom pričamo o njemu. Mindsphere je Suntrip Records tajno oružije i jedan od producenata koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, u šta ćete se uveriti i sami 7og Aprila!

Naravno i podrška za ovakav event mora da bude na vrhunskom nivou, pa nam tako u goste ponovo dolazi DJ Hase, jedan od organizatora Apsara Festivala, rođen u Rumuniji ali već par godina živi i radi u Nemačkoj. Od domaćina tu će biti dva rezidenta GOA EXPERIENCE serijala, Nikola Petrović aka Imba, koji će odraditi warm up dj set a nešto kasnije i svoj live act gde će nam prezentovati sveže numere iz imbakuhinje! :) Za kraj tršnjica, DaPEACE će nam predstaviti delo jednog od najistaknutijih goa trance producenata današnjice, jednog jedinog - MAN WITH NO NAME-a! Dakle savršena GOA formula, za noć za pamćenje! Dobro se odmorite, namestite osmeh i obujte najudobnije patike, a mi ćemo se potruditi da vam urežemo prelepa i jaka sećanja na ovaj događaj! :)

Karte će se prodavati isključivo na ulazu kluba po ceni od 1000 rsd! 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :