Go2 Halloween: Naježićete se kada vidite ko čini line up najvećeg maskenbala u Srbiji!

Datum objave:22.10.2017

Pročitano:2665 puta

Datum održavanja: 04.11.2017

Lokacija: Hangar Luka Beograd

Go2 Halloween, ove godine u saradnji sa televizijom FOX, u Hangaru kod Luke Beograd, u subotu 04.11.2017. obeležiće svoj jubilarni, deseti Halloween maskenbal pod nazivom Halloween X.


Ovogodišnja tema zasnovana je na jednom od najpopularnijih svetskih serijala o zombijima – The Walking Dead. Posetioci maskenbala imaće prilike da se zabavljaju u brojnim aktivacijama koje priremaju Halloween i FOX ekipe, obrešće se u najjezivijoj scenografiji uz zastrašujući house, tech house i techno zvuk.

 

Go2 Halloween


Ove godine line up je sastavljen od nekoliko najtraženijih domaćih i regionalnih DJ – eva elektronske muzičke scene zajedno sa grčkim DJ – em i producentom DJ Anjel – om.


Ekipu domaćih 7 veličanstvenih izvođača čine upravo Peter Portman, Rudhaman, bosanskohercegovački DJ i producent Mladen Tomić, Nexie, Oysha, Andrew Meller i jedna mlada dama, Aleksandra Duende.


Halloween je autentična žurka, koja sada, uoči Noći Veštica, već deset godina okuplja 1500 do 3000 kostimiranih kreativaca, koji jednom godišnje puste mašti na volju i stave (ili skinu) svoje maske premijerno u okviru ovog događaja, zvanično najvećeg maskenbala u Srbiji.


Nova pretprodajna cena karata za najveću povorku zombija u gradu (a i šire) je 990 RSD regular i 1490 RSD za VIP sektor, sektor ograđen bodljikavom žicom kojom vam organizatori garantuju bezbedno utočište od nadilazećih hodajućih mrtvaka. Ulaznice možete nabaviti na svim Eventim, Gigs TIX i DD Tickets prodajnim mestima ili putem linkova:


http://bit.ly/HALLOWEEN-X-Hangar-Eventim
http://bit.ly/HALLOWEEN-X-Hangar-DDTickets
http://bit.ly/HALLOWEEN-X-Hangar-Gigstix

Čega se više plašite? Smrti ili povorke vaskrslih mrtvih?


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :