Go2 Halloween 8: Pandemija #KrvavaSubota širi se među ljudima!

Datum objave:10.10.2015

Pročitano:5720 puta

Datum održavanja: 31.10.2015

By:Mina Aleksić

Lokacija: Mikser House & Depo Magacin

Pandemija #KrvavaSubote širi se među ljudima, a dokaz za to je činjenica da je prvi tiraž karata planuo za sedam dana. Ostatak ljudi, humanih i neustrašivih, svakog ponedeljka doniraju svoju krv u Institutu za transfuziju i dobijaju, kao mali znak pažnje, dve ulaznice gratis.


Stavka koje ovu grešnu publiku najviše zanima jeste kako će fizički stati u dance arenu Mikser House-a na stage Paklene pomorandže. Ova prostorija, sa simbolima krvi i mučenja, već je krcata. Iz tog razloga, paklena družina organizacije Halloween maskenbala svoje verne veštice i vampire ne ostavlja ravnodušnim i bez još jednog iznenađenja. Na stejdžu "Paklena Pomorandža" (Mikser House) nastupaće:

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Danijel Čehranov

Danijel Čehranov
Član ekipe Masai Warriors, rezident kluba Mladost, The Tube i matinee-a na splavu Laste. Svojom produkcijom stigao do izdavačke kuće Beachside Records iz Majamija kao i do regionalne top liste "MTV domacića".

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Dooshan

 

Dooshan
Radio rame uz rame - b2b sa Goranom Starchevicem, Oyshom i sarađivao sa gotovom svim imenima na domaćoj sceni. Rezident klubova Brankow, Ludost, Tube i Lasta.

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Oysha

 

Oysha
Puštao je rame uz rame sa imenima kao što su: Marshall Jeferson, Andy Ward, Axwell, David Penn, Funkerman, Tommyboy, Xpress 2, Juan Kidd, Milk & Sugar, Lisa Millet, SPIT, Salome de Bahia, Jazzy M, Soul Avengerz, Yves La rock, The Beginerz, Daddy's Groove, Alex Kenji, Seamus Haji, Pete Gooding, Gadjo, Tom Novy i mnoga druga velika imena koja su posetila Srbiju. Trenutno radi kao rezident DJ u klubovima Dragstor Play i Brankow. Oysha i danas neumorno nastavlja da pušta i postavlja standard prema kojem će se meriti sutrašnje generacije sprskih DJ-eva.

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Ilija Rudhaman

 

Ilija Rudhaman
Ilija Rudović iz Podgorice sarađivao sa poznatim i priznatim imenima sa elektronske scene kao što su Spiller, Miss Divine, Ridney, Paolo Barbato, Aaron Ross, Marko Nastić, Marko Milosavljević, Gadjo, Larry Da Luz, Don Vic, Coccoluto, Mauro Picotto. Muziku pušta u Beogradu, Novom Sadu I Crnoj Gori.

Za 31. oktobar obezbedili smo vam JOŠ JEDAN STAGE, koji će biti u DEPO MAGACIN-u i to pod nazivom najjezivije istorijski poznate ženske kraljice - BLOODY MARY. Na stejdžu "Bloody Mary" (Magacin Depo) čekaju vas:

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Alternativa

 

Alternativa

Alternativu predstavljaju Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski. Dva mlada momka, koji se već duže vreme bave DJ-ingom, skupili su hrabrosti i stvorili novi koncept žurki u prestonici. Za vrlo kratak period publika i njihove kolege prepoznali su autentičnost njihovog pogleda na klabing, te se danas se mogu pohvaliti upešnošću žurki na kojima su svirali.

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Phill & Dansmore

 

Phill & Dansmore
Phill & Dansmore su duo iz Beograda I njihova muzika zasnovana je na melodčnom tehnu I tech housu. Osnovali su sami svoju produkcijsku kuću TeddyBear Records koja je na 25om mestu na Beatport’s listi “Best Label Of 2014”. Ovih dana zajedno sa producentom Tumalonom nastupaju po Evropu sa projketom SAMOTVRDO. I

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Tumalon

 

Tumalon
Tumalon je producent i dj iz Beograda, našoj publici sigurno poznatiji pod pseudonimom Me-High-Low. Objavio je pesmu “Hands Up” i singl “I Choose To Drink” koji je izašao za Romp. “Dirty Boy” je najuspešniji singl koji je Tumalon objavio 2014, koji se zadržao dva meseca na Beatport top 100 , sa najboljim plasmanom na 34. mestu. Jedan je pokretaca serijala  SAMOTVRDO i HOTPOT.

 

Go2 Halloween 8 | Krvava subota | Smt#ng


Smt#ng
Rezident beogradskog kluba Mladost, SMT#NG nastupa na srpskoj sceni punih 15 godina. Sa 19 godina postaje rezident, u to vreme, najpopularnijeg kluba u Novom Sadu ''Ritmo Latino''. House muzika u svim svojim oblicima i slaganje harmonija tokom mixa je nešto što ga karakteriše, ove godine nastupa I na Exitu.

Najbržim čitaocima koji se jave na redakcija@urbanbug.net delimo dva puta do dve ulaznice.

Potebno je da nam ostavi ime prezime I broj lične karte.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :