Go Sk8 Days u Kanjiži: Stiže i svetski BMX flatland prvak Adam Kun

Datum objave:16.06.2016

Pročitano:3701 puta

Datum održavanja: 17.06.2016 - 18.06.2016

Lokacija: Kanjiža

U petak 17. juna i u subotu 18. juna po drugi put u Kanjiži se organizuje Go Sk8 Days međunarodno takmičenje u ekstremnim sportovima na kojem takmičari mogu da odmere snage u kategorijama skejtbording i BMX flatland na elementima koje su u odnosu na prošlogodišnje takmičenje, prošireni.

 

Go Sk8 Days u Kanjiži


Skejteri, biciklisti, roleraši se okupljaju u petak u 18 časova ispred kanjiškog Doma omladine i zajedno se kotrljaju do sportskog terena Elita da bi se tokom opuštene večernje vožnje na terenu uz isprobavanje novih elemenata zagrejali za subotnje takmičenje. Muzički program ih očekuje već te večeri. Odmaralište Potisje je domaćin, a nastupaju Lusta Bítek Live i grupa Kies. Ulaz je u petak besplatan.

 

 

U subotu 18. Juna počinje pravi provod - skejtbording i BMX flatland takmičenje „King of the River", sa sledećim rasporedom:

Registracija takmičara: 10:00-12:00
Takmičenje: 12:00-17:30
Objava rezultata: 18:00

Takmičenje je za dve kategorije – ispod 16 i iznad 16 godina. Registracija se vrši donacijom korišćene/nove garderobe (za uzrast od 6 do 16 godina), igračaka, trajnih namirnica, školskog pribora, knjiga. Sakupljene predmete i hranu organizatori prosleđuju deci i porodicama sa decom koje žive u teškim materijalnim uslovima. Organizatori će primati donacije i od drugih organizacija, posetilaca manifestacije, privatnih lica na licu mesta (kod šatora organizatora). Dnevni propratni program čine graffiti jam, BMX street i roler prezentacije, Lusta Bítek Dj set.

 

Više renomiranih sportista je potvrdilo učešće na ovogodišnjoj manifestaciji. Kao i prošle godine, ekskluzivan nastup na GO SK8 Days će imati Adam Kun, višestruki svetski prvak u BMX flatland kategoriji.  Večernji program za subotu će biti prava muzička poslastica. Iz Mađarske stižu Fakapoe, Tomusz, Stubborn i Suhov. Uz njih će Kanjižu predstavljati Szikes, a iz Kikinde nam stiže Donwstroy koji slavi 12 godina postojanja. Ovi bendovi nude muzički program koji će sadržati hip-hop, funk, neocrust, punk hc i groove metal – mnogo toga što se ne može čuti na radio talasima u dnevnim terminima. Ulaznica za subotnje koncerte iznosi 100 dinara.


Ovako je bilo prošle godine

 


Organizatori događaja su Omladinsko i kulturno udruženje „Wemsical Serbia“ i Klub ekstremnih sportova Riverside Rollers, kao i Omladinsko i kulturno udruženje „Wemsical“ iz Alđea (Mađarska). Partneri i sponzori su između ostalih lokalna samouprava opštine Kanjiža, Omladinska zadruga Kanjiža, Si-Metal, Crveni krst Kanjiža, Krin-Wood, Visa-Prom, Info TV i restoran Texas.  Kao i prošle godine, na dešavanje dolazi i ekipa (skejteri i promoteri) Monster Energy Srbije. 

Više informacija na Facebook stranici.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :