Glavu gore i Vidi dalje: Četvrti Vizualizator od 16. do 24. novembra

Datum objave:10.11.2016

Pročitano:4344 puta

Datum održavanja: 16.11.2016 - 24.11.2016

By:Ana Parčetić

Lokacija: Beograd

Beogradski festival fotografije Vizualizator, četvrtu godinu zaredom, u saradnji sa Centrom za razvoj fotografije, se organizuje sa ciljem razvoja fotografske scene i vizuelne medijske pismenosti i kulture. Pod ovogodišnjim sloganom Glavu Gore i Vidi dalje, festival se održava u periodu od 16. do 24. novembra na više istaknutih lokacija u Beogradu kao što su, Dom omladine Beograd, UK Parobrod, Press centar Udruženja novinara Srbije, Akademija umetnosti i drugi.

 

Festival Fotografije Vizualizator


Na festivalu fotografije posetioci će imati mogućnost da se edukuju o tome kako koristiti fotografiju kao moćno komunikacijsko sredstvo, takođe, interaktivnim učešćem kroz panel diskusije biće u mogućnost da se afirmišu i stvore drugačiju sliku o fotografiji kao socijalnom fenomenu u savremenoj umetnosti.

 

Festival Fotografije Vizualizator


Festival je pokrenut po uzoru na velike evropske festivale koji se progresivno razvijaju kao veliki kulturni i obrazovni potencijal. Isti podiže društvenu pažnju na temu fotografije čime se obogaćuje kulturni život Beograda, te će i ove godine građani moći da posete sva dešavanja u javnim i galerijskim prostorima.

 

Festival Fotografije Vizualizator

Više o samom festivalu možete pronaći na društvenimmrežama Fejsbuku - Festival Fotografije Vizualizator i Instagramu - vizualizator.crf, kao i na veb sajtu www.crf.rs.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :