Devet 2020

Gitarista grupe "ZAZ" nastupa u Beogradu

Datum objave:13.01.2020

Pročitano:418 puta

Datum održavanja: 14.01.2020

Lokacija: Beograd

Posle vrlo posećenih i uspešnih koncerata francuskih šansona i gypsy jazz-a, održanih u Zrenjaninu, Smederevu i Novom Sadu, francuski muzičari, članovi Asseo kvinteta, Gijom Žuel-gitarista grupe ZAZ i vokalna solistkinja Ana Stayer, donose autentičnu parisku atmosferu i u Beograd, u utorak, 14. januara u 20.00h u Gvarnerijusu, Džordža Vašingtona 12

 

Foto: Srđan Pabllo Doroški

 

Velika nam je čast što u naše krajeve dolaze vrsni muzičari iz Francuske, pravi virtuozi na svojim instrumentima: Guillome Juel- poznati gitarista grupe ZAZ, koji na turnejama po čitavom svetu svira u najvećim koncertnim dvoranama - možete to videti i na njegovom sajtu prezentacije.

 

Daniel Asseo, gitara (https://asseo.fr/ ) koji već 20 godina nastupa na svetskim scenama, zatim Matteo Gallus, virtuoz na violini, odlični Fedor Ruškuc i vokalna solistkinja Ana Stayer,  koja svojim glasom očarava, ostaviće publiku bez daha izvođenjem džez manuša. Ovo je jedan poseban i nesvakidašnji muzički događaj, na kojem će publika moći da doživi duh Pariza i da uživa u zvucima autentičnog francuskog džez manuša.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :