GEM Fest u Gruziji: Idealan spoj muzike, plesa, scenskog nastupa i tehnologije

Datum objave:13.06.2016

Pročitano:4792 puta

Datum održavanja: 10.08.2016 - 14.08.2016

By:Katarina Vlašak

Lokacija: Gruzija

GEM Fest održava se od 10. do 14. avgusta na prelepoj lokaciji plaže Anaklie u Gruziji. Festival je nastao 2015 kao internacionalni projekat koji kombinuje najbolje i najsvetlije elemente mladalačke kulture, muziku, ples, scenski nastup i tehnologije. Kako organizatori izdvajaju, glavni cilj festivala je stvaranje nezaboravnih pozitivnih emocija koje će se stvoriti tokom ovih dana stvarno jednog jedinstvenog iskustva.

 

 GEM Fest


Sama lokacija na kojoj se GEM Fest održava, govori za sebe, 18 hektara plaže u prirodnom subtropskom okruženju koje se tokom festivalskih dana pretvara u najveselije vibrirajuće mesto. Ovog leta, svi posetioci festivala, moći će da se provode i uživaju na 4 bine, Main stage, Space stage i dva potpuno nova, jedan u sa lokacijom u vodenom parku a drugi, plutajući, sa lokacijom na prelepoj jahti koja prima 800 ljudi.

 

 

Za one koji žele kom forniji smeštaj u Anakliji se nalaze tri vrhunska hotela, a pored toga posetioci mogu da se smeste u velikom broju gostinjskih kuća koje se nalaze u obližnjem centru regiona, Zugdidi. Ljubitelji kampa, koji svoje vreme isključivo žele da provode u okviru festivalske zone mogu se udobno smestiti u „gradu šatora“ odnosno kamp zonu koja prima oko 10.000 ljudi i koja je potpuno opremnljena tuševima, toaletima, ličnim sefovima, mestima za punjenje telefona, čuvarima i sigurnosnim kamerama. Na vama je da ponesete i postavite svoj šator potpuno besplatno ili da iznajmite jedan od festivalskih uz koji dobijate jastuk, prostirku i ćebe.

 

GEM Fest


GEM Fest lineup definitvno je jedna od najbitnijih stavki festivala i organizatori se mogu pohvaliti jako respektabilnim imenima svetske muzičke scene različitih elektronskih pravaca: Paul Van Dyk, Cosmic Gate, Dub FX, Onur Ozer, Paul Kalkbrenner, Mano Le Tought, Stephan Bodyin, Boris Brejcha, Anja Schneider, tini, Barac, Gus Gus Live, Petre Inspirescu,
Fedde Le Grand, Agoria, Fumiya Tanaka…

Ceo lineup pogledajte na: http://gem-fest.com/lineup

Za sve informacije pratite veb sajt: http://gem-fest.com/

Svima zainteresovanima za kupovinu festivalskih karata na raspolaganju je e-mail: katarinavlasak@gmail.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :