Gazorpazorp videospotom El Matador najavljuju album za Moonlee Records

Datum objave:09.07.2020

Pročitano:589 puta

Mr. Moonlee sa ponosom predstavlja novog i najmlađeg člana svoje familije – nadobudne gitarske vragolane Gazorpazorp iz Beograda. Videospotom za single 'El Matador' najavljuje se izlazak novog albuma za slovenačkog izdavača Moonlee Records u septembru 2020.

 

Gazorpazorp

Cinematički video u režiji Ilije Nikitovića, koji prikazuje vatreni boksarski duel, u sjećanje donosi slike ringova, krošea i krvavih lica iz kultnih boksarskih klasika, kao što su Raging Bulls, Rocky i Million Dollar Baby. Udarno, nemilosrdno i neukroćeno te puno preokreta – slično kao sama muzika Gazorpazorp!

Ko su Gazorpazorp? Predstavnici novog vala nabrijanih srpskih bendova, koji polako preuzimaju štafetu iz ruka starije generacije gitarskih bendova regije. Aprila 2018. su izdali debitantski EP jednostavnog naziva 'EP #1' sa hiperenergičnim pjesmama, prepunim distorzije i hrapavih vokala. Mladi kvartet u svom neuhvatljivom muzičkom izričaju spajaju udarnu snagu noise rocka, igrivost post-punka i eksperimentalnost psihedeličkog rocka, kombinirajući tako anglo-američku kao i regionalnu muzičku tradiciju. Sa svojom savremenom rock estetikom se Gazorpazorp postavljaju rame uz rame sa aktualnim bendovima poput Squid, Black Midi, Oh Sees, Show Me The Body i Tropical Fuck Storm.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :