Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju!

Datum objave:22.10.2015

Pročitano:5046 puta

Datum održavanja: 23.10.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Depo Magacin, Beograd

Gary Beck, jedan od najaktuelnijih britanskih techno DJ-eva, dolazi 23. oktobra u Depo Magacin na promociju treće ploče labela Lucky Light LTD. Dinamični Škotlanđanin nam je otkrio da se prošli put zaljubio u Beograd, kao i da očekuje da srpska scena uskoro napravi pravi bum u Evopi!

 

Gary Beck: Spremite se za techno eksploziju! | Lucky Light LTD | Depo Magacin Beograd 2015

Gary Beck će se na trećem vinilu LLL-a naći zajedno sa jednim od pionira ostrvskog techno zvuka Mark Broom-om i predvodnikom novog talasa srpske scene Speedy-jem, sa kojima će i nastupiti u Depou. Škot dolazi dobro zagrejan i raspoložen u Beograd, i to praktično direktno sa čuvenog festivala ADE u Amsterdamu, na kome je nastupio prethodne nedelje

 

 

- Obećavam vam čistu energiju! To je nešto što je zajedničko za sve moje setove. A i Broom i Speedy su veoma tvrdi, tako da ćemo se sjajno uklopiti. Spremite se da se dobro oznojite na densfloru - poručuje Beck.


Britanac, koji je osim na ADE, ove sezone nastupio na svim drugim važnijim festivalima uključujući Awekenings i Tomorrowland, smatra da će srpska scena uskoro postati sve prepoznatljivija u svetu.


- To što je LLL okupio nekoliko zaista cenjenih techno imena kao što su Alexander Kowalski i Petar Dundov, uz legendarnog tehno barona Dave Clarke-a, je odlično za Srbiju. Tako jačate vašu scenu i nadam se da ćemo uskoro zajedno gledati kako pravite BUM - kaže Beck.

 

 

A uprkos tome što je obišao Evropu, od svih gradova baš Beograd mu je ostavio najjači utisak.


- Bukvalno sam se zaljubio u vaš grad! Hrana i publika su vam odlični. Takođe, veoma ste gostoljubivi! Proveo sam se zaista odlično, ne vidim razlog da i sada ne bude tako - kaže Britanac.

 

 

Žurku će otvoriti Kobaya, a karte koštaju 990 dinara i mogu se kupiti preko DD tickets servisa u Strahinjića Bana 22 ili online putem sajta ddtickets.rs, kao i svim Win Win radnjama u zemlji.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :