Galerija Novembar: VIRTUELNA GALERIJSKA TURA

Datum objave:20.03.2020

Pročitano:1662 puta

Lokacija: Beograd

Protekle nedelje su bile veoma izazovne jer smo suočeni sa zdravstvenim i bezbednosnim posledicama širenja virusa COVID-19. Naš glavni fokus je da osiguramo sigurnost naših zaposlenih i klijenata, i mi u skladu sa tim reagujemo. Samim tim, galerija NOVEMBAR ostaće zatvorena za posete do daljeg.

U međuvremenu, uz ogromnu pomoć naših partnera BITE of Art, zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da pristupite virtualnom prostoru naše galerije koji je aktivan od danas pa nadalje.

 Ekskluzivno za ovu priliku virtuelni obilazak galerije omogućava vam pristup virtuelnom prostoru naše aktuelne grupne izložbe DESIRING MACHINES koju čine hetrogeni radovi umetnika među kojima su: Ivana Bašić, Marija Avramović & Sam Twidale, Nataša Teofilović, Boštjan Čadež, Milena Milosavljević, Gorana Bačevac, Adrienn Újházi i Orjen Djurić. Kretanjem kroz galeriju i klikom na istaknuta polja možete dobiti više informacija o izloženim radovima i predstavljenim umetnicima.

U ovim teškim danima za svakoga virtuelna tura galerije deo je naše umetničke misije - koja nikada ne prestaje, čak ni u ovoj situaciji, spremna da premosti jaz trenutnih fizičkih barijera. Sada više nego ikad, umetnost može podići naše raspoloženje, ulepšati nam dane i doprineti našem mentalnom zdravlju. Dok je naša galerija zatvorena, delićemo neke ideje o tome kako još uvek možete uživati u umetnosti online. Nastavljamo da pričamo priče i prenosimo nove, pozitivne sadržaje u digitalnoj sferi.

Radujemo se da Vas što pre ponovo ugostimo u galeriji.

Do tada ostanite nam zdravi i brinite o sebi i drugima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :