Gagi Jovanovic zakazao jos jedan koncert u Sava centru!

Datum objave:20.11.2013

Pročitano:4696 puta

Datum održavanja: 30.11.2013

Lokacija: Sava Centar, Beograd

Zbog velikog interesovanja publike, u subotu 30. novembra u Sava centru održaće se još jedan koncert jednog od najboljih domaćih komičara Dragana Jovanovića Gagija pod naslovom „Ди џеј Џи и Џибери: Џубокс џангл“. Prvi koncert, zakazan za 29. novembar je rasprodat, a ulaznice za drugi komični koncert prodaju se po nepromenjenim cenama od 1400, 1700 i 2000 dinara na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima širom Srbije, kao što su Bilet centar, blagajne Kombank arene, Doma omladine, šoping centra Ušće, te u lancima prodavnica „Win Win“ i knjižara „Delfi“.„Posle tri neprospavane noći, 'Ди џеј Џи' je odlučio da 'џубокс' koji je nedavno pronašao u podrumu, ipak svira dve noći bez prestanka. 'Џумбус' koji će da pravi svima nama okupljenima u njegovom novom domu 'Џава џентру' 29. i 30. novembra biće u najmanju ruku – 'џенијалан'. Pričao je sa 'Џиберима' i njima je to skroz u redu, samo da bude pravi 'џангл'”, iz prve ruke otkriva nam Gagi Jovanović kako je on saznao za drugi koncert.

Jovanović najavljuje i da će se na repertoaru oba koncerta naći sve popularne pesme pozorišnih grupa „Kuguars“ i „The Nesvrstans“, ali i brojne druge koje je napisao i otpevao, poput „Ruža rumena“ ili „Pčelo moja, pčelice“, hitova iz popularne serije „Moj rođak sa sela“. U novom sedmočlanom bendu „Џибери“ nalazi se i čuveni perkusionista „Kuguarsa“ Veljko Nikolić, publici poznatiji kao Papa Nik, a glavni likovi ove komične muzičke predstave biće kreirani oko naslovne zvezde „Ди џеј Џија“, imenovanog po Jovanovićevim inicijalima.

Džuboks kao jedan od centralnih predmeta na pozornici velike dvorane Sava centra objediniće kompletan Jovanovićev opus, pa će uz pomoć novog benda „Џибери“, a u izboru međunarodno poznatog „Ди џеј Џија“, biti izvedene čuvene pesme „Zidareva ljubav“, „Zima“, „Čikikita“, „Bluz plavih bluza“, „Leptiriću šareniću“ i mnoge druge. Svakako jedan od najvećih hitova „Dejo“ dobiće potpuno novi aranžman, tekst, pa možda i najnovijeg heroja pesme, što će biti iznenađenje za publiku do samog koncerta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :