Gadget Fest 2012

Datum objave:25.10.2012

Pročitano:4423 puta

By:Maja KotličićOd 25. do, u 27. oktobra Beogradu, biće održan jedinstveni IT događaj sezone - Gadget Fest™ 2012 . Ova interaktivna manifestacija, edukativnog i zabavnog karaktera okupiće brojne posetioce i renomirane izlagače u  Galeriji Progres, u Knez Mihailovoj ulici. Tokom tri dana festivala, koji je besplatam za publiku, sugrađani će moći da se upoznaju i da isprobaju neke od najnovijih gedžeta današnjice, da učestvuju u različitim takmičenjima, ali i da osvoje vredne nagrade.
 
Izlagači, među kojima su Samsung, Tehnomanija,Hyundai Electronics, Computerland, BitSolutions, Microsystems, Player,  su spremili pametne telefone, tablet i laptop računare, pametne TV uređaje poslednje generacije, kao i mnoge gedžete i spravice sa kojom šira javnost još uvek nije upoznata. Između ostalog, publiku će obradovati najnovija Samsungova Smart TV tehnologija “Kontrola pokreta” kroz “Angry birds takmičenje, pružajući jedinsven doživljaj tokom igranja ove najpopularnije igrice na svetu koja najboljih šest “Angry birds” igrača vodi u London na veliko evropsko finale. Tehnomanija, naš vodeći multibrend shop, izložiće najnovije i najatraktivnije proizvode iz svoje široke ponude, dok će Hyundai Electronics, nakon brzog poboja na tžište kućnih aparata, iznenaditi posetioce svojim fantastičnim i nesvakidašnjim gedžetima, obećavajući i dobru zabavu uz nastup DJ Niggora, njihovog promo lica. Svim ljubiteljima šopinga, AIK Banka će prikazati najnoviji MasterCard PayPass platni stiker, kojim se svakodnevna plaćanja čine jednostavnijim, bržim i sigurnijim.

Tokom sva tri dana, posetioci će biti u prilici da uživaju u novim tehnologijama,da se upoznaju sa novinama IT sveta, ali i da se sjajno zabave uz zanimljive prateće sadržajePrateći program će se održavati na donjem nivou Galerije Progres i biće podeljen u tri tematske celine:

25.10. Gadget Katedra
- Četvrtak je rezervisan za Gadget Katedru tokom koje će se održati prezentacije gadgeta i najnovijeg hardware-a, kao i predavanja edukativnih sadržaja iz oblasti informacionih tehnologija
Svečano otvaranje festivala se održava u 13h, a edukativni deo, tokom kojeg će predavanja držati eminentni predavači iz IT sfere, traje od 14h - 17h, dok se od 18h održati prezentacije najnovijih gadget-a.
 
26.10. Gadged Web Wizards
 - Petak je dan socijalnih mreža, blogova, i najpopularnijih nezavisnih web sajtova u Srbiji, tokom kojeg će se održati popularno okupljanje tviteraša “Belgrade TweetUP”, koje će biti propraćeno predavanjima najuticajnih blogera i websajtova.
 
U prvom delu programa od 14 - 17h, je drugi deo segmenta Gadget Katedre, na koju se, od 18h, nadovezuje predstavljanje najnovijih proizvoda iz linija naših izlagača, a od 19h je specijal večeri koji objedinjuje Belgrade Tweet UP okupljanje i druženje tviteraša (#GadgetUP) i predavanja uticajnih i popularnih blogera, web sajtova i web organizacija, jedinim imenom - Magova Web-a.
 
27.10. Gadget Gaming Masters
- Subota je dan tokom kojeg , pored edukativnog izlaganja, posetioce očekuju turniri u najpopularnijim video igrama, kao i predstavljanje najnovijih video igara i gaming opreme od strane kompanije Computerland.
ULAZ NA GADGET FEST JE BESPLATAN ZA SVE POSETIOCE!
Organizatori festivala su kompanije Oivivio i SuperStar WorldWide, uz podršku IT organizacije Pingvinko Networks.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :