Gabeen prvi put u Beogradu

Datum objave:09.07.2017

Pročitano:2663 puta

Datum održavanja: 15.07.2017

Lokacija: Mehanizam

Mađarski tehno DJ Gabeen gostovaće prvi put u Beogradu 15. jula na Mehanizmu na žurci koju organizuje Legally Insane Org. 

 

Gabeen


Gabeen je tehno izvođač koji svakako zavređuje pažnju beogradske klabing publike, ali do sada niko nije imao priliku da bitnije zabeleži njegov rad sa ovih prostora iako nam je komšija iz susedne nam Mađarske. Stoga je, za sada još neafirmisana, organizacija Legally Insane Org. uzela na sebe tu čast da pozove ovog mladog momka da gostuje po prvi put u Beogradu.

Gabeenov stil tehna je već postao prepoznatljiv u svetu i podržan je od strane svetski poznatih izvođača kao što su Dave Clarke, Chris Liebing, Dave The Drummer, Bas Mooy, Lag, Heiko Laux, Lucy, Xhin, Speedy J, Indigo Kennedy, A.Paul, Vegim, Gayle San, Industrialyzer, Gary Beck, Lars Klein, Tommy Four Seven, Submerge, Niereich, Luigi Madonna i mnogi drugi. Karakteristike njegovog stila tehna su "slomljeni", odsečni, i mračni ritmovi praćeni kompleksnim bas linijama. Očekujte lajv performans, rekao je da donosi svoje igračke.Domaća podrška je mladi Beograđanin Alekandar Jevremović aka Gorgia, koji se tek nedavno vratio u tehno, i za nešto više od pola godine traženja odlučio je da pokuša da napravi novu struju na tehno sceni Beograda i organizuje ovu žurku u nadi da će Gabeen svečano ovekovečiti istu.

Cena karte je 300 dinara na ulazu. Više informacija na Facebook eventu

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :