Function i Ivan Smagghe iste noći u Dragstoru!

Datum objave:10.01.2019

Pročitano:1525 puta

Datum održavanja: 12.01.2019

Lokacija: Drugstore, Beograd

Za sam početak 2019. godine Dragstor sprema jedan od uzbudljivijih lajnapa u istoriji ovog kluba. U Velikoj i Crnoj sobi iste večeri će nastupiti dve legende. Hedlajner u Velikoj sobi biće Function, američki producent, didžej i suosnivač jednog od najuticajnijih kolektiva u istoriji tehna, Sandwell District-a. U Crnoj sobi će nastupati Ivan Smagghe, izvanredan didžej koji sa velikom lakoćom opskurne trake čini veoma funkcionalnim u klubu.

 Function Boiler Room

U karijeri dugoj preko 25 godina, Function pored osnivanja Sandwell District-a beleži i rezidenturu u Berghainu i Bassianiju, seriju izdanja za Ostgut Ton i osnivanje lejbla Infrastructure. Poznanstvo sa Regisom odvelo ga je 2007. godine iz Njujorka u Berlin gde su zajedno sa Female-om i Silent Servant-om gradili kolektiv koji je izbrisao granice između producenta, lejbla i didžeja. Kada su 2012. godine najavili smrt Sandwell District-a, ova četvorka je samo ojačala kultni status kolektiva. Ubrzo nakon, 2013. godine, Function je izdao debi album "Incubation" za Ostgut Ton. Function-u će podršku pružiti Miloš Pavlović Regen i Kӣr.

Ivan Smagghe at Neopop

Iste večeri u Dragstoru nastupa Ivan Smagghe, francuski didžej sa sedištem u Londonu, osnivač lejbla Les Disques de la Mort i NTS radio voditelj. Njegovi editi opskurnih klasika i saradnje poput one sa Rupertom Cross-om u Smagghe and Cross, omiljeni su među ljubiteljima selektora kao što su Trevor Jackson, Andrew Watherall, Vladimir Ivković i Alexis Le Tan. Podršku pružaju Dragstorov rezident didžej 33.10.3402 i Matej Rusmir.

Early bird karte za ovaj događaj su rasprodate. Karte po regularnoj pretprodajnoj ceni 800 RSD možete da kupite na svim prodajnim mestima Eventima kao onlajn preko Eventim i Resident Advisor sajta. Cena karte će na ulazu u klub biti 1000 RSD. 

 

FACEBOOK EVENT

LINEUP

BIG ROOM
Function (Ostgut Ton / Infrastructure, US)
Regen (Ilian Tape, DE)
Kӣr (Crème, Yerevan Tapes)

BLACK ROOM
Ivan Smagghe (Les disques de la mort)
33.10.3402 (L.I.E.S.)
Matej Rusmir


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :