Barutana klub Beograd

Frontmen grupe Jamiroquai vratio se u Budvu radi letovanja!

Datum objave:09.06.2015

Pročitano:6474 puta

Lokacija: Crna Gora

Zavoleo Crnu Goru posle prošlogodišnjeg Sea Dance festivala

Muzička super zvezda, legendarni frontmen i zaštitni simbol kultnog benda Jamiroquai, Džejson Luis Čitam poznatiji kao Džej Kej, stigao je na sedmodnevno letovanje u Crnu Goru. U pauzi rada na osmom studijskom albumu, čije se objavljivanje očekuje ove godine, Džej Kej, poučen pozitivnim iskustvima sa spektakularnog prošlogodišnjeg koncerta pred 22.000 fanova na Sea Dance festivalu, i sjajnom prijemu publike tokom specijalnog nastupa na humanitarnoj VIP zabavi održanoj u Dukley Gardens, odlučio je da se vrati u Crnu Goru i provede sedmodnevni odmor u ovom luksuznom kompleksu u Budvi. Džej Kej se prošle godine našao u ulozi domaćina i pravog šoumena veoma uspešne druge večeri humanitarnog segmenta Sea Dance festivala „Be Human“ u „Dukley Gardens“, tokom koje je prikupljeno preko 100.000 eura pomoći ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.

 

Frontmen grupe Jamiroquai vratio se u Budvu radi letovanja!

Povratak čuvenog muzičara u Crnu Goru, nakon prošlogodišnje posete, sjajna je prilika za dodatnu promociju grada Budve, u međunarodnim okvirima. „Dolazak svjetske zvijezde poput Džej Keja na ljetovanje u Budvu, samo je još jedan od pokazatelja značaja održavanja Sea Dance festivala u Crnoj Gori, koji je u proteklih godinu dana na internacionalnom nivou na najbolji način promovisao benefite Budve kao moderne svjetske turističke destinacije. Vijest o dolasku frontmena sastava Jamiroquai je odlična za predstojeću sezonu, jer će internacionalni mediji još jednom imati priliku da prenesu informaciju o tome da svjetski džet set ljetuje u Crnoj Gori! Dolazak poznatih ljudi iz svijeta šoubiznisa predstavlja jako dobar mamac za buduće investicije, kako u oblasti kulture, turizma, tako i šire“, istaknuo je pomoćnik direktora Turističke organizacije opštine Budva, Aleksandar Armenko.

 

Frontmen grupe Jamiroquai vratio se u Budvu radi letovanja!

Popularni pevač sleteo je u pratnji dve osobe i vidno raspoložen, sa prepoznatljivim šeširom na glavi, strpljivo se slikao sa fanovima koji su ga odmah prepoznali. Čuveni pevač je smešten u jednoj od vila u luksuznom pentahaus apartmanu, sa dve prostrane terase i panoramskim pogledom na more i Stari grad Budvu. Domaćini iz „Dukley Gardens“ su se postarali da poznata zvezda ima pri ruci sve ono što voli. Pored vrhunskog belog vina i energetskih pića, Džej Keja je sačekao i njegov omiljeni Beluga kavijar. Pevač je izrazio i želju da ponovo proba specijalitete iz domaće kuhinje, koji su mu se svideli tokom prošlogodišnje posete i nastupa na Sea Dance festivalu. Džej Kej će u narednim danima obići neka interesantna mesta na crnogorskoj obali, a na raspolaganju mu je i luksuzna jahta kojom će da krstari crnogorskim primorjem.

Morski deo velike Exit Avanture, Sea Dance, aktuelni Najbolji evropski festival u kategoriji do 40.000 posetilaca po danu, i ove godine biće najveća žurka na Jadranu i trajaće četiri dana i noći, sve do ranog jutra u nedelju 19. jula, a dolazak na Jaz potvrdili su The Prodigy, Rudimental, Roisin Murphy, Sigma, Gramatik, Wilkinson, James Zabiela, Noisia, Flight Facilities, Kim Ann Foxman, Bondax, Dubioza kolektiv, Soul Clap, FKJ, Odesza, Star Slinger PillowTalk, TCTS i brojni drugi!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :