Barutana klub Beograd

From Brazil With Love: Victor Ruiz na oktobarskom Topljenju

Datum objave:17.07.2017

Pročitano:3673 puta

Datum održavanja: 27.10.2017

By:Vukašin Božović

Nakon gostovanja Borisa Brejche i spektakla sa Beogradskog Sajma o kome se još uvek priča, ekipa Topljenja je spremila novu poslasticu. U Beograd, 27. oktobra, stiže dugo iščekivani DJ i producent iz Brazila, Victor Ruiz.

 

Victor Ruiz

Victor Ruiz


Victor trenutno važi za jednog od najcenjenijih producenata tehno muzike. U prilog tome govori čuveni Beatport TOP 100 techno chart gde se nalazi 5 njegovih traka od kojih su čak 3 u TOP 5: Najsvežija ˝ I am˝ je na prvom, ˝ Inside Out ˝ na trećem i ˝ Clutch ˝ na petom mestu. Ovo je dokaz da ćemo 27. Oktobra imati priliku da se topimo uz pravog tehno majstora.


Za Victorove nastupe kažu da su "From Brazil With Love", a za njegove melodije da su futuristične, uzbudljive i stvorene za "đusku" i da udaraju pravo u glavu, ruke i noge. Pored trenutno pomenutih hitova, Victor je poznat i po čuvenoj traci ˝Intestellar˝ koju svi željno iščekuju da čuju. Takođe je i jako popularan po svojim remiksima koje je radio za Olivera Huntemanna, Stephana Bodzina, Mobija i mnoge druge.

 

 

- Velika nam je čast što ćemo imati priliku da ugostimo sjajnog umetnika poput Victora Ruiza. Pozivamo sve ljubitelje elektronskog zvuka da nam se opet priključe u novom spektaklu koji spremamo za njih. Obećavamo samo TOPLJENJE i ništa drugo - ističu iz organizacije.


Podsećamo da su ulaznice za Topljenje u pretprodaji na svim blagajnama Eventima i DD Ticektsa po promotivnoj ceni od 890 dinara, a više informacija o ovom događaju možete naći na Facebook eventu

 

Ako ste propustili prethodno Topljenje sa Borisom Brejchom, pogledajte našu galeriju fotografija


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :