Friday Swag i Kendi za vikend u klubu KPTM

Datum objave:08.02.2017

Pročitano:3417 puta

Datum održavanja: 10.02.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Friday Swag ekipa nastupiće ovog petka 10. februara s početkom od 23h u klubu KPTM, ovog puta u proširenom sastavu jer će im podršku u nastupu pružiti i Kendi. Posetioci će kao i svaki put moći da očekuju još jedno vrelo partijanje uz brutalne bitove RnB, rap, trap i funky zvuka. Friday Swag predstavlja serijal žurki koji traje punih pet godina, a takođe je i jedan od najbitnijih faktora klupskog programa Beograda kada je reč o “crnoj” muzici odnosno o RnB, rap, trap, twerk i funky zvuku. 

 

Friday Swag i Kendi


Friday Swag može se pohvaliti gostovanjima popularnih stranih i domaćih izvođača koji su svojim nastupima doprineli još većoj popularnosti ove sjajne organizacije, a neki od njih su Lil’ Fame (iz grupe M.O.P.) & Termanology (USA) , Bizzo Bodega (HR), Juice, VIP, Struka i Lud, Gazda Paja, Bege Fank, Sick Touch i mnogi drugi…


Kendi, svojoj publici poznat i pod ranijim imenom Cantwait, bavi se hiphop-om od 2006. godine, a krajem 2014. izbacuje prvi album „Van Dometa“ sa gostovanjima afirmisanijih kolega: Marčelo, SkyWikluh, WhoSee, Timbe i drugi.  Za nekoliko pesama sa albuma snimljeni su i spotovi koji su dospeli na regionalni MTV (MTV Adria) kao i na njihovu top listu „Domaćica“. Njegove pesme imaju akcenat na lirici, metaforama, igri rečima, brzom flow-u, sve to upakovano u svež melodičan zvuk. Od nastupa širom Ex Yu, izdvajaju se festivali „Svi kao jedan“ pred Onyx-e, kao i EXIT 2016, na Reggae i Main stejdžu pred nastup Wiz Khalife. Kendi je od 2012. bio član hiphop kolektiva i rap izdavačke kuće Bassivity Digital, a 2016. prelazi u Aristokrat Muzik, gde i danas saradjuje sa grupom istomišljenika.

Više o ovom događaju možete da pročitate na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :