Fresh Wave Festival 2015: Regionalna underground scena na novom Energy stage-u!

Datum objave:27.07.2015

Pročitano:8383 puta

Datum održavanja: 06.08.2015 - 08.08.2015

Lokacija: Tvrđava Kastel, Banja Luka

Fresh Wave Festival ove godine vam sprema zanimljiva dešavanja i iznenađenja tokom tri festivalske večeri. Ove godine ćemo imati tri radionice u saradnji sa Zdravo da ste omladinskom organizacijom, kao i saradnju sa Pop Art marketom gde će mladi kreativci da predstave svoje stvarčice koje će posetioci festivala moći da ponesu kao jedinstveno i unikatno sećanje na festival.

 

Fresh Wave Festival 2015: Regionalna underground scena na novom Energy stage-u! | Tvrđava Kastel, Banja Luka


Radionice će biti na teme origamija, strip crtanja i fotografije, a konkurse i prijave za radionice ćemo objaviti na facebook stranici Fresh Wave Festivala.

 

Fresh Wave Festival ove godine se proširio za još jednu binu, a to je Energy stage-a gde će predstaviti underground scenu iz čitavog regiona. Na Energy stage-u ove godine publika će imati priliku da čuje sledeće izvođače: Lale, Petar Cvetkovic, SillyHeadz ( Bokee Kinetic i Marko Vukovic), 031 Republic, Gemini DJs iz Srbije, Pete Dux iz Hrvatske, Ian Green, Marta iz Slovenije, DJ Borg iz Tuzle, Feđa Knajdl iz Zenice kao i lokalnu podršku iz Banjaluke.

 

Fresh Wave Festival 2015: Regionalna underground scena na novom Energy stage-u! | Tvrđava Kastel, Banja Luka

Obezbedili smo muziku za svačiji ples, vaše je samo da ponesete osmehe, a mi ćemo nekoga ovaj put učiniti srećnim i podeliti ulaznice za festival.


Vaše je samo da lajkujete post i u opisu napišete ime omiljenog izvođača sa ovogodišnjeg Fresh Wave Festivala, a slučajnim odabirom ćemo da podjelimo 4 trodnevne ulaznice za festval.


Pratite i dalje dešavanja vezana za Fresh Wave u Banjaluci i osvojite vašu ulaznicu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :