FRESH ISLAND: Nezapamćeno interesovanje za jedini evropski hip-hop festival na plaži!

Datum objave:23.05.2016

Pročitano:4076 puta

Datum održavanja: 12.07.2016 - 14.05.2016

Lokacija: Plaža Zrće, ostrvo Pag, Hrvatska

Nezapamćen interes vlada za Fresh Island Festival koji se održava od 12. do 14. jula na plaži Zrće. Peta godina će prema svim informacijama biti rekordna u svakom smislu. Do danas je prodato više od 10.000 ulaznica u čak 40 zemalja širom sveta. Najviše prodatih ulaznica je u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Austriji, SAD-u, a glas o festivalu došao je i do Kanade, Japana, Južne Afrike i Dubaija iz kojeg dolaze gosti željni vrhunske zabave.

 

Fresh Island

 

- Izniman interes za Festival nas je razveselio i logičan je nastavak svih aktivnosti koje provodimo u promociji diljem Europe. Fresh Island Festival bit će jedan od najposjećenijih festivala ovog ljeta. Imamo najave dolaska i svjetskih VIP osoba koje će zasigurno doprinijeti još boljoj promociji kako same destinacije Novalje tako i Hrvatske! - izjavio je ispred organizatora Adnana Mehmendović Medo.

Za jubilarnu petu godinu po prvi put u istoriji organizatori će izgraditi pompoznu binu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova. Impozantna konstrukcija biće izgrađena tik do mora, a podijum će obuhvaćati celu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj. Festival se dolaskom Chrisa Browna, Wiz Kalife i drugih podiže na jedan novi nivo te će ovog leta zasigurno biti jedno od top svetskih muzičkih događanja.

 

Fresh Island


Fresh Island Festival na četiri bine klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostiće i druge muzičke zvezde među kojima su Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mesto ovog leta. Ovo je jedan od retkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji. Danas je Fresh Island Festival jedini evropski Hip-Hop festival na plaži, jedan od četiri vodeća Hip-Hop festivala u svetu, a prvi je u regionu doveo novi muzički žanr – britanski Grime koji je danas svetski mainstream.

Ulaznice za Festival mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima po cenama 449 kuna za 3DayFestival, 2.269 kuna za VIP3Day, 220 kuna za 1Day (Chris Brown) te 1.059 kuna za VIP 1Day (Chris Brown).

www.fresh-island.org


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :