Barutana klub Beograd

FRESH ISLAND FESTIVAL proglašen najboljim evropskim Urbanim & Hip-Hop festivalom!

Datum objave:17.04.2015

Pročitano:3976 puta

Datum održavanja: 15.07.2015 - 17.07.2015

Lokacija: Plaža Zrće, Pag, Hrvatska

Čuvena britanska kompanija Festicket prošlog je tjedna proglasila hrvatski festival Fresh Island najboljim europskim Hip-Hop, RnB & Urban festivalom za 2015. godinu. Fresh Island festival koji se ovoga ljeta održava tek četvrtu godinu zaredom, "zaradio je" tako već nekoliko titula jednog od 10 najboljih festivala u Europi.

 

FRESH ISLAND FESTIVAL proglašen najboljim evropskim Urbanim & Hip-Hop festivalom! | 2015

Festicket je jedan od najvećih britanskih servisa za kupovinu karata i cjelokupnih turističkih paketa za glazbene festivale diljem svijeta, a u svojoj ponudi broje preko 120 festivala. U njihovoj selekciji 10 najboljih Hip-Hop, RnB i Urban festivala, Fresh Island slijede londonski Wireless te pulski Outlook festival.


Pogledajte popis svih 10 festivala na linku.

 

FRESH ISLAND FESTIVAL proglašen najboljim evropskim Urbanim & Hip-Hop festivalom! | 2015

 

Podsjetimo, Fresh Island festival je prije nekoliko mjeseci objavio prvi val izvođača koji će od 15. do 17. srpnja nastupiti na najpopularnijoj party destinaciji u Hrvatskoj, plaži Zrće. Na glavne pozornice klubova Papaya (proglašenog najboljim hrvatskim klubom i 20. najboljim klubom u svijetu prema izboru čitatelja časopisa DJ Mag), Aquarius i Kalypso popet će se neke od najvećih aktualnih zvijezda žanra, Joey Bada$$, Danny Brown, Migos, Tropkillaz i Skepta, a trodnevni glazbeni spektakl popratit će i brojni dodatni sadržaji kao što su dnevni Boat i Pool partyji, prvi hrvatski plesni kamp Adria Dance Camp, filmske projekcije, DJ natjecanja, izleti te ponuda ekstremnih i vodenih sportova.

Idući tjedan Fresh Island će objaviti i drugi val izvođača, a nakon rasprodanih Early bird karata, uskoro kreće i novi val prodaje karata.

Plaža Zrće, Pag, Hrvatska


Karte već od €65. 
www.fresh-island.org


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :