Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju video i singl "Motaj Kablove" sa #1 albuma "Egzil"!

Datum objave:13.02.2018

Pročitano:1003 puta

Uz pomenuti singl, vredni momci donose i alternativni video, koji je snimljen tokom nedavnog nastupa u Domu Mladih u Sarajevu! 


Nakon što su u decembru prošle godine objavili novi album i održali ekskluzivni promo koncert u Beogradu bosanski rep super-trio iz Tuzle Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju drugi singl “Motaj Kablove“ uz propratni video. Novi singl stiže svega par dana nakon što je prvi singl “Đe Će Ko“ prešao prvi milion pregleda na servisu YouTube. Aktuelni album je od datuma izlaska pa sve do polovine januara bio na #1 mestu najslušanijih albuma u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini na digitalnom servisu Google Play.

 

 

Preuzmi, slušaj i dodaj album “Egzil“ na svoje plejliste

 

Finalni miks i ovog singla potpisuje Ryu Kawashima, dok je za master odgovoran Mischa Janisch. Malo više od godinu dana nakon izlaska hit albuma “Putanja”, Frenkie, Kontra i Indigo su nam doneli 13 potpuno novih pesama koje krasi samouverenost i veština. Proces kreiranja matrica i tekstova za ovaj album je trajao godinu dana, a sniman je samo pet. Sve pesme, snimljene u Japanu, odišu energičnošću. Njima predvodi "Đe Će Ko", pesma koja funkcioniše kao eksplozivan početak putovanja u svet koji je "Egzil" izgradio, a na koje se nastavlja drugi singl “Motaj Kablove“ – čiji nas uvod odmah odvodi u mračnu klupsku atmosferu.

Album “Egzil” je u Srbiji dostupan u digitalnom, ali i u fizičkom obliku.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :