François X predstavlja debi album u Beogradu

Datum objave:17.01.2018

Pročitano:2112 puta

Datum održavanja: 19.01.2018

Lokacija: Beograd

„Irregular Passion“ dolazi u Yugovinyl i Drugstore

19. januar
18H Yugovinyl – FACEBOOK EVENT
20H Bitef teatar – FACEBOOK EVENT
23H Drugstore – FACEBOOK EVENT

LINEUP
François X


33.10.3402


intro act by Nemanja Godjevac

Tehno legenda iz Pariza, rezident didžej kluba Dragstor i miljenik beogradske publike, François X, predstaviće svoj debi album “Irregular Passion” beogradskoj publici 19. januara. François X ovim izdanjem zaokružuje trilogiju inspirisanu filmom Blejd Raner, koju čine još i “Suspended In A Stasis Field” EP iz 2014. godine i “Unicorn Paranoia” EP iz 2016. godine. “Irregular Passion” je izdat prošlog novembra na etiketi DEMENT3D.

 


Poslednji put smo François X-a slušali 1. septembra u bašti Dragstora u olnajter izdanju. Pre toga smo imali prilike da ga čujemo na specijalnoj prvojanuarskoj žurci sa Tijanom T, Filipom Xavijem i Kaenom.

Žurci prethodi promocija albuma u prodavnici ploča Yugovinyl u Cetinjskoj od 18h. François X će u Yugovinyl-u potpisivati kopije albuma i biti na raspolaganju poštovaocima njegovog rada. Zanimljivo je da će ovo biti prva promocija albuma iz žanra elektronske muzike inostranog izvođača u Beogradu.
 


Istog dana nakon promocije, a taman pred žurku, Dragstor vas poziva na premijeru dens-tek performansa “BUFFER” iza kog stoji resident vidžej Dragstora, Incredible Bob, u Bitef teatru od 20h.

Pratite Drugstore Facebook i Instagram.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :