FRAJLE: Još jedno priznanje za harizmatične Novosađanke!

Datum objave:04.03.2015

Pročitano:3819 puta

Frajle su bogatije za još jedno priznanje – Oskar popularnosti za najbolji pop album “A strana ljubavi” u prethodnoj godini uručen je damama iz Novog Sada na dodeli muzičkih nagrada u Banjaluci.

 

FRAJLE: Još jedno priznanje za harizmatične Novosađanke! | Oskar popularnosti | Banjaluka | 2015

To je drugi Oskar popularnosti koji Nevena i Jelena Buča, Marija Mirković i Nataša Mihajlović dobijaju na ovoj svečanosti, posle prošlogodišnjeg, za najprodavaniji album.

“Banjaluka nam je talična. Ovde sa publikom osećamo posebnu energiju, a nagrada je potvrda su trud, rad, volja i želja koju ulažemo u našu muziku prepoznati i priznati. To je dodatni motiv i obaveza da budemo samo još bolje i svaki put drugačije i kreativnije. Ova godina biće puna obaveza, ali i novina koje pripremamo, sledi nam koncert u Lisinskom u Zagrebu, 29. april, radimo na novim pesmama, turneja u Srbiji, ali i u regionu”, jednoglasne su Frajle posle dobijanja nagrade.

 

U prethodnih pet godina Frajle su nagrađene nizom priznanja, od Zlatne bubamare u Skoplju, Beogradskog proleća, Runjićevog Galeba u Splitu do MTV nagrada za spotove i najemitovaniji album. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :