Foto nagradni konkurs: Podelite svoje zeleno iskustvo!

Datum objave:09.10.2015

Pročitano:3574 puta

Datum održavanja: 31.10.2015

Do 30. oktobra možete da podelite svoje zeleno iskustvo i osvojiti eko-održivi vikend u Italiji!

Još je ostalo 20tak dana da podelite svoje zeleno iskustvo, učestvujući putem online konkursa, koji je raspisao Ecobnb preko evropskog projekta EcoDots, i osvojite eko-prijateljski vikend u Italiji, od Ligurskog mora do Apeninskih planina.

Podelite svoje zeleno iskustvo! Do 30.. oktobra 2015. godine možete da opišete fotografijama i tekstom svoju zelenu turu ili eko-prijateljko odmorište i osvojiti vikend za 2 osobe u Italiji.

 

Foto nagradni konkurs: Podelite svoje zeleno iskustvo! | Vikend za dve osobe u Italiji


Konkurs je raspisan od strane Ecobnb-a, zajednica održivog turizma u Evropi, zajedno sa evropskim projektom Ecodots, od kojih su Ministartsvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije i Centar za istraživačke projekte “EcoDev” partneri na ovom projektu.

Cilj EcoDots-a (Ekotačke) je da stvori mrežu zelenih ugostiteljskih objekata i tura kroz Evropu koji će otkriti putnici koji poštuju prirodu.

Da li postoje neverovatne ture ili posebna mesta koje ste otkrili, koje reflektuju način zelenog putovanja, poštuju prirodu, mesta i lokalne zajednice? Ako je Vaš odgovor da, možete da podelite svoje zeleno iskustvo putem kratkog teksta (ili videa), i učestvujete besplatno na konkursu. Najbolji esej će biti objavljen na veb portalu Ecobnb.

Autori najboljih eseja će osvojiti vikend za dve osobe u Italiji. Gde? U divnim bregovima Parme, između vinograda i starih zamaka; ili u Apeninima regije Emilija, domovini vrganja; ili blizu toplog Ligurskog mora, među maslinjacima, poljima lavande i drevnim selima.

Šta čekate? Podelite svoje zeleno iskustvo!

http://ecobnb.com/blog/share-your-green-adventure/ | info@ecobnb.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :