Fotkaj se u novogodišnjem provodu i osvoji karte za festivale!

Datum objave:30.12.2014

Pročitano:5016 puta

Datum održavanja: 31.12.2014 - 13.01.2015

Drugari, imamo novi konkurs za vas! U novogodišnjem provodu koji je pred nama i u kom ćemo se oprostiti od 2014. želimo da vas motivišemo da napravite što više uspomena!


Fotografišite sebe, svoje drugare, atmosferu, gužvu ili izvođače na žurci na kojoj proslavljate doček. Fotografije, zajedno sa informacijama o tome gde ste je napravili,nam pošaljite na redakcija@urbanbug.net do 10. januara u ponoć i mi ćemo ih okačiti u posebnu galeriju na našem sajtu. Glasanje će trajati 13. januara, tj. do srpske Nove godine, kada ćemo proglasiti tri pobednika na osnovu vaših glasova!

 

 

Za vas smo obezbedili letnje nagrade da malo oteramo ovaj minus – po dve karte za festivale Exit, Lovefest i Summer 3p! Fotografija sa najviše glasova ima priliku da prva bira festival za koji želi karte. Priliku da se dvoumi ima sledeća fotografija po broju glasova, dok fotka koja je osvojila treće mesto dobija karte za preostali festival.

 

 

NAPOMENA:
- Brojaće se samo glasovi na zvaničnoj urbanbug.net – lajkovi sa Facebooka neće biti uzeti u obzir (niti sa naše Facebook stranice, niti sa bilo kog drugog Facebook posta).

 

- Fotografije ne smeju sadržati poruke nasilja, političke ili religiozne aktivnosti, zatim konzumiranja droge, cigareta i pornografije. Redakcija zadržava pravo odabira fotografija koje će biti objavljene.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :