Forest Fest Serbia 2016: TECHNOKRATIA se vraća na scenu!

Datum objave:31.05.2016

Pročitano:28648 puta

Datum održavanja: 18.06.2016 - 19.06.2016

Lokacija: Mionica

Van metropole i gradske ludnice, pored izvora bistre vode, nadomak istorijskog manastira, u blizini mistične pećine, kod prirodnog muzeja kamena i zadivljujući čiste reke za kupanje, na jednom magičnom proplanku u egzotičnoj šumi održaće se Forest Fest Serbia 2016. Ovaj muzički festival održaće se 18. i 19. juna u prirodi sela Paštrić, Mionica.

 

Forest Fest Serbia 2016

Preko 20 izvođača, izdavačkih kuća i umetnika iz Srbije, Francuske, Kanade, Nemačke, Indije, Švajcarske, Belgije, SAD, Čile-a, Kanade i Švedske koji će predstaviti najrazličitije muzičke žanrove kao što su Etno Trance, Psyschedellic Trance, Morning Trance, Ambient, Chill Out, Alternative i drugi.

„Podržavamo i uključujemo se u festival koji se pravi po uzoru na trenutno najeminentnije muzičke festivale kao što su Ozora, Samsara, Boom “ – Izjavili su iz TECHNOKRATIA-e, čuvene muzičke organizacije koja je jedan od glavnih pokrovitelja festivala.

 

Forest Fest Serbia 2016

Pored toga moći ćete da uživate u umetničkim performansima i izlaganjima preko 20 umetnika i umetničkih kolektiva koji će predstaviti najmodernije i najegzotičnije trendove u ovoj sferi. Kamp mesta su, kao neizostavni deo festivala, obezbeđena tik uz predivnu reku Ribnicu, a za starije ljubitelje ovakvih festivala obezbeđen je i dečiji program sa profesionalnim vaspitačima u seoskom domaćinstvu u blizini lokacije događaja.

Ovaj festival pokrenula je organizacija iz Valjeva Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, a uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica sa ciljem da ova čudesna lokacija postane iz godine u godinu prava turistička atrakcija.

Karte su do kraja maja 1.200 dinara u Win Win šopovima, a već od juna se očekljuje poskupljenje. Ulaznice takođe možete kupiti i online.

www.technokratia.com

www.facebok.com/forestfestserbia


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :