FISH IN OIL u petak u Nišu!

Datum objave:11.11.2019

Pročitano:1481 puta

Datum održavanja: 15.11.2019

Lokacija: Niš

Jedan od ovdašjnih najkvalitetnijih croossover sastava, beogradski FISH IN OIL će održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 15. novembra 2019, sa početkom od 22h i ovom prilikom će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom „Sve će biti u najboljem redu“, u izdanju renomirane izdavačke kuće Metropolis Records.

 

Fish in Oil


Za kvalitetno zagrevanje publike pobrinuće se DJ LOPTICA, koji će biti zadužen i za After Party nakon koncerta (Intro & Outro DJ Set).


Od svog nastanka 1993. godine, grupa FISH IN OIL je prošla kroz različite faze u svojoj karijeri. Ovaj nadasve specifičan i vrlo originalan sastav izvodi instrumentalnu crossover – fusion muziku na vrlo visokom nivou pod evidentnim uticajem bluza, rokenrola, surfa, tango džeza, etno muzike, fri džeza, filmske i pozorišne primenjene muzike, pa čak i pank roka u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od pomenutih pravaca.
U proteklih nekoliko godina FISH IN OIL su nastupili na gotovo svim eminentinim jazz i world music festivalima u Srbiji i regionu, kao i širom Evrope.

 

Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović – gitara.


Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 rsd biće do petka, 15. novembra do 15h u muzičkim radnjama Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje) i CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza). Na ulazu u klub Feedback od 21h, cena ulaznice iznosiće 600 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :