First Temptation: Bojana Jovetić oduševila revijom u klubu Drugstore

Datum objave:26.10.2016

Pročitano:6269 puta

By:Barbara Garčević

Lokacija: Drugstore

Bojana Jovetić prikazala je svoju prvu kolekciju "First Temptation" za jesen-zimu 2016/17 u klubu Drugstore. Bojana Jovetić je novo ime na domaćoj modnoj sceni, a svojom prvom revijom i kolekcijom sinoć je oduševila sve prisutne u klubu Drugstore, gde je održana ova revija.

 

Revija Bojane Jovetić

Foto: Đorđe Tomić

 

Iako se prvi put predstavila beogradskoj modnoj publici, Bojana je ovaj zadatak odradila po visokim standardima: zahtevna i maštovita scenografija, kratki film autora Nemanje Novakovića, kao savršen intro za reviju, animacija inspirisana njenim kreacijama i više od trideset izlazaka, što je sigurno jedan ozbiljan početak.


Pod kreativnom direkcijom studija DesignBüro, u izvedbi Stage Maker-a i organizaciji agencije Preventer, Bojana Jovetić je na vrlo zanimljiv način predstavila svoj višemesečni rad kroz kolekciju koju je simbolično nazvala “First Temptation”.

 

Revija Bojane Jovetić

Foto: Đorđe Tomić

Interesovanje za ovu reviju je bilo izuzetno, a u prepunom klubu Drugstore, pored brojnih predstavnika medija, mogle su se primetiti mnoge ličnosti iz javnog života, koje su došle da pruže Bojani podršku (Marina Tadić, Dragana Mićalović, Vladan Savić, Vladimir Božović, Jelena Trifunović, Nenad Radujević, Ines Janković i mnogi drugi). Koreograf ove revije bila je Jelena Mladenović, ispred tima šminkera stajala je Nena Ilić, dok je za frizure bio zadužen Aleksandra Gligorijevski.

 

Revija Bojane Jovetić

Foto: Đorđe Tomić

Već sledeće nedelje, Bojana će ovu kolekciju prikazati u Podgorici u okviru manifestacije Fashion Connection. Sredinom novembra ove godine, Bojana Jovetić otvara i svoj show room - ATELIER BOJANA JOVETIĆ, na Novom Beogradu (Trešnjin Cvet 5) gde ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

O kolekciji:
Kolekcija “First Temptation” je posvećena ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana Jovetić je svoju prvu kolekciju posvetila uprvo damama koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama. Kolekciju čine najrazličitiji odevni komadi - suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sečenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom. Od materijala je koristila kožu, pliš, svileni muslin, šantug svilu, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotažu u aktuelnim bojama i dezenima. Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni "nakit", dugmad, nitne i metalna dugmad. 


Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

 

www.bojana-jovetic.com


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :