Barutana klub Beograd

Finess & Yoga leto 2014: Aktivan odmor na moru!

Datum objave:13.05.2014

Pročitano:10603 puta

Za Adu Bojanu kažu da je mesto koje izvlači negativne misli. Verovatno samim tim, što čitavim područem, koje Ada zahvata, vlada neobična tišina i harmonija. Nakon samo nekoiko dana boravka, postaće vam jasno, da sam ambijent deluje isceljujuće. Smiruje, vraća elan, obnavlja životnu energiju, daje snagu za nova pregnuća. A kako i ne bi, kada osim poja ptica, simfonije zrikavaca, šuma talasa i lagodnosti koju stvara morski vetar ,u podne dok sunce najžešce peče, nista drugo ne čujete a osećate blaženstvo.

 

 

Žanjice se nalaze u uvali Mirište i duboko su uvučene u kopno poluostrva Luštica. Udaljene su oko četiri nautičke milje od Herceg-Novog i smještene u ambijentu azurno plavog mora i starih maslinjaka. Posvuda se širi slatki ukus Mediterana. Predeli aromatičnog bilja, miomirisnih stabala i prelepih vidikovaca idealan su ambijent za obnovu energije i povratak psihičkog balansa.

 

 


U netaknutoj prirodi već drugu godinu zaredom, organizujemo raznovrsne sportove: fitnes, kapueru, kitesurfing, windsurfing, skijanje na vodi, kao i ronilačke kurseve.

 

 

Joga ima posebno mesto u našoj ponudi, a može se slobodno reći da je morski ambijent idealan za njeno praktikovanje. Sve ono lepo što doživimo tokom boravka u Fitness & Yoga kampovima, zabeleži kamera. Otud se prirodno razvila ideja da u naše ponude uvrstimo i školu fotografije...

 

Detaljnije o svim događajima:
www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana/events
Detaljnije o Finess & Yoga sportskom udruženju

Pridružite nam se!


vrh strane
Komentari (6)
Pošalji komentar
Siniša R.
14.05.2014 16:36
Ljudi, hvala na interesovanju. Ja sam organizator, sve informacije imate na linkovima: stranica : https://www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana Događaji: https://www.facebook.com/FitnessYogaAdaBojana/events. Imamo nekoliko vrsta joge: hatha, vinyasa, power, kundalini. Aranžmani su po povoljnim cenama. Za sve informacije možete se javiti telefonom : +381 60 44 97 111, Siniša.
Branko Vasić
14.05.2014 16:31
Koja je joga u pitanju ?
Dragana Bgd
14.05.2014 16:27
Organizator se zove Siniša. Imaš njegov telefon na linkovima ispod teksta.
Milan Panić
14.05.2014 16:26
Koliko koštaju ovi aranžmani ?
Ivana
14.05.2014 09:18
Prije nekoliko dana mi je prijateljica pričala za ova dešavanja. Kaže da je baš bilo dobro.
Dragana Bgd
14.05.2014 09:16
Bila sam za Uskrs. Sjajna ekipa i organizacija. Smeha na pretek. Vreme nas nije poslužilo ali smo vežbali i lepo se družili.


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :