FINALNA SERIJA ESPORTS BALKAN LIGE U IGRAMA CS:GO i LEAGUE OF LEGENDS NA BEOGRADSKOM SAJMU OD 15. DO 17. DECEMBRA

Datum objave:12.12.2017

Pročitano:2001 puta

Datum održavanja: 15.12.2017 - 17.12.2017

Lokacija: Beograd

Najbolji regionalni timovi u play off seriji boriće se predstojećeg vikenda za nagradni fond od 40.000 EUR

Fortuna Esports je u septembru ove godine pokrenula dve najveće regionalne esport lige sa timovima i učesnicima iz deset balkanskih zemalja. U takmičenju je učestvovalo šesnaest najboljih ekipa u igrama League of Legends i Counter Strike: Global Offensive.

Prethodna četiri meseca gledaoci su imali prilike da isprate premijerno izdanje prvog profesionalnog esport takmičenja na našim prostorima.

 


Kako je najavljeno od strane organizatora, do kraja 2018 godine će biti organizovane još dve sezone u obe igre sa ukupnim nagradnim fondom od impozantnih 120.000 EUR.

Finale prve sezone će se održati u okviru manifestacije Games.CON u hali 2 beogradskog sajma od 15. do 17. decembra, na kojem će svi zainteresovani posetioci moći da navijaju za svoje favorite.
Karte se mogu nabaviti po ceni od 400 dinara za jednodnevni ulaz i po ceni od 700 dinara za sva tri dana. Vašu kartu možete obezbediti ovde.

Završnica takmičenja u igri Counter Strike Global Offensive je rezervisana za 15. i 16. decembar, a u njoj će učestvovati najbolje četiri ekipe nakon odigranog ligaškog dela. To su timovi Valiance&Co iz Srbije, MK i Windigo iz Bugarske i Nexus Gaming iz Rumunije.

Subota i nedelja, 16. i 17. decembar su datumi velike završnice u igri League of Legends, a nakon nedavno završenog ligaškog takmičenja plasman za finalnu seriju su izborili Kliktech (Hrvatska), ASUS ROG Elite (Srbija), Greek Regenesis (Grčka) i mešovita evropska ekipa Wind & Rain.

Obezbeđen je i direktan prenos celokupnog finalnog takmičenja na zvaničnom YouTube i Twitch kanalu Esports Balkan Lige svakog dana sa početkom u 10h ujutru.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :