Finalisti Nagrade Milan Mladenović

Datum objave:31.08.2020

Pročitano:1375 puta

Zadužbina Milana Mladenovića objavljuje spisak pesama koje su nakon drugog kruga glasanja ušle u finale za Nagradu Milan Mladenović. Žiri u sastavu Gile, Rundek i Remi su odlučili da ove godine umesto planiranih 12 čak 14 pesama uđe u finalnu fazu izbora za najbolju pesmu sa teritorije bivše Jugoslavije u proteklih godinu dana. Pesme su navedene po abecednom redu naslova pesama.

 ALKOHOL - Mrave brojim
ANESTEZIJA - Nekud
ANONIMNI SMS - Sale i Sedlari
BEBO – Nataleé
DAJ MI SVE - dram
DAN NA TISI - Rebel Star
DIGRESIJA NA ZEKU II - Klinika Denis Kataneca
DRŽALI SMO SE ZA RUKE - Sara Renar
IGLE - Playground Hustle feat. Shot
LJUBAVNIK - Čao Portorož
ONA IZ JU ES EJ - Despot Tomić
PESMA MESECU - Dukatt
SVE JE KO PRE - Magic Bush
TIHO - Buč Kesidi

Na konkurs je prijavljeno 319 pesama. 243 prijave su ispunile uslove konkursa i zatim su prosleđene članovima žirija na preslušavanje. Gile, Rundek i Remi su od podataka o svakoj pesmi dobili samo naslov i tekst pesme, ne i ime autora/benda. Pesme koje nisu prihvaćene su bile ili na engleskom ili instrumentali ili su bile objavljene pre 30. juna 2019. godine. Od 25 pesama koje su ušle u uži izbor danas smo izbor sveli na 14 finalista.

Dobitnik Nagrade Milan Mladenović 2020 će biti proglašen na svečanoj dodeli nagrade, na Milanov rođendan, 21. septembra, koju ćete biti u prilici da pratite uživo putem naših kanala.

 

Playlista Finalista:
Spotify
YouTube


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :