Finale najvećeg regionalnog Esport događaja: Ko će biti League of Legends prvak?

Datum objave:22.06.2017

Pročitano:3328 puta

Datum održavanja: 02.07.2017

Lokacija: Dom omladine Beograda

Završnica treće sezone najvećeg regionalnog Esport takmičenja u igri League of Legends, održaće se u beogradskom Domu Omladine 2. jula sa početkom u 12 časova. 

U organizaciji Fortuna Esports, osam najboljih timova iz regiona su u borbi za titulu regionalnog prvaka i nagradni fond od 3.000 eur. Jedna od četiri prvoplasirane ekipe će na kraju ligaškog dela sezone imati priliku da u finalnoj play off seriji ponese epitet prvaka Fortuna Championship Series lige.

 Ulaz za posetioce će biti besplatan, dok je broj mesta na LAN Finalu ograničen. Kako bi obezbedili svoje mesto na završnici turnira, svi zainteresovani se mogu registovati i na ovom linku: https://goo.gl/QJkaeH. Direktan prenos će biti obezbeđen na Fortuna Twitch kanalu (www.twitch/fortuna) a finale ćete naknadno moći da pogledate i na TV kanalima Sport Klub 3, Ultra TV i Orlando.

Do kraja regularnog dela sezone je ostalo još samo dva kola, nakon kojih će biti poznati svi učesnici play off serije. Favoriti su se već izdvojili, pa po trenutnom stanju na tabeli SBB, ASUS, RUR i x25 imaju najviše izgleda da budu učesnici plejofa.

Više informacija o šampionatu:
www.facebook.com/FortunaEsports
www.fortunaesports.com

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :