Finale Bunt Rok Festivala u sredu 13. juna

Datum objave:12.06.2018

Pročitano:872 puta

Datum održavanja: 13.06.2018

U sredu 13. juna u 22:00 časa na Drugom programu RTS-a emitovaće se finalna emisija četvrtog izdanja jedinog televizijskog takmičenja novih, neafirmisanih rok bendova i autora "Bunt Rok Festival".

 Nakon osam kvalifikacionih emisija četvrtog Bunt Rok Festivala, u kojima su se predstavila dvadeset i četiri nova benda, ove nedelje se u finalu za vredne nagrade bori deset finalista. Osam bendova je prošlo u dalje takmičenje zahvaljujući odluci srtučnog žirija i to su: The End is near, Sitzpinker, Lion Haze i Saborci, Gante the goblin, Sanja Tišma i masa, Sergio Lounge, Nemesis i Door Window Nine. Dva benda su ušli u finale zahvaljujući glasovima publike i oni su Aleja Velikana i Keni nije mrtav.

Žiri su ove godine činila dva stalna člana Maja Cvetković (E-play) i Vukašin Marković (Irie FM). Pored njih u finalnoj emisiji članovi žirija su i Žika Jelić (YU grupa), koji je ujedno i predsednik žirija, Nikola Jarnević - Eufrat (Prti Bee Gee) i ispred RTS-a, Nenad Kuzmić - muzički urednik Radio Beograd 202.

 


U revijalnom delu programa nastupiće bendovi Ničim izazvan, Pri Bee Gee i E-play.

Bunt Rok Festival je jedino televizijsko takmičenje novih i neafirmisanih rok bendova i autora, koji pored izuzetno dragocene i danas retke medijske podrške, svojim učesnicima obezbeđuje i mnoge druge vredne nagrade. Važnost misije Bunt Rok Festivala u vidu podrške i podsticanja nove scene, prepoznali su mnogobrojni partneri, koje vam takođe predstavljamo u finalnoj emisiji.

 Saznajte koji će to bendovi osvojiti trofeje i titule najboljih na ovogodišnjem Bunt Rok Festivalu, i time obezbediti učešće na deset najznačajnijih domaćih i regionalnih festivala, kao i mnoge druge vredne nagrade.

Podržimo autorstvo novih generacija!

Voditelji su Branka Glavonjić i Boris Bakalov iz benda Ničim izazvan.
Autorka emisije: Branka Glavonjić
Novinari: Igor Gimboš, Milica Marković, Katarina Vujović
Reditelj: Miodrag Kolarić


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :