FEMIKSETA: Otvoren konkurs za kompilaciju ženskog muzičkog stvaralaštva

Datum objave:16.05.2016

Pročitano:3437 puta

FEMIX program za afirmaciju ženskog stvaralaštva poziva bendove i muzičarke iz Srbije da učestvuju svojim novijim pesmama na novom izdanju kompilacije domaće ženske autorske muzičke produkcije Femikseta 6.0.

 

Femixeta 6.0.

Femix poziva bendove sa ženskim autorskim učešćem, kantautorke i muzičarke da pošalju svoje novije pesme na konkurs za novo izdanje kompilacije koje će biti objavljeno u junu. Šesto izdanje Femiksete biće objavljeno u saradnji sa Mikser Festivalom, a uz podršku Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije.

Ovogodišnji Mikser festival odvija se pod sloganom „Osetljivo društvo“, snažno obojen temama rodne ravnopravnosti i ženskog stvaralaštva, društvene jednakosti, otvorenog dijaloga, mulikulturalnosti i efikasnijeg rešavanja konflikta.

Nakon što su se u toj ulozi našle Ognjenka Lakićević, Milica Mitić i Bojana Vunturišević, ovogodišnja selektorka Femiksete biće Ida Prester. Ida će u predstojećem periodu preslušavati prispele numere i napraviti konačni odabir onih koje će se naći na kompilaciji. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :