Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade i Laibach zvezde FESTIVALA LJUBAVI!

Datum objave:16.04.2015

Pročitano:6058 puta

Datum održavanja: 06.08.2015 - 08.08.2015

Lokacija: Vrnjačka banja

Deveto izdanje Lovefesta, koji je i ove godine podržan od strane Heinekena biće održano od 6. do 8. avgusta, a fanove festivalske zabave čeka još jedno vrelo leto u Vrnjačkoj Banji.

 

Lovefest 2015: Fedde Le Grand, Dubfire, Booka Shade i Laibach zvezde FESTIVALA LJUBAVI! | Vrnjačka banja


Tri vatrene noći na najvećoj bini Lovefesta

 

Na glavnoj bini festivala ljubavi tokom tri festivalske noći nastupiće više od 20 izvođača iz zemlje i sveta. Zvezde Fire Stage-a biće Dubfire čuveni iransko-američki di-džej i producent i dobitnik Gremija, kao i kultni di-džej duo iz Frankfurta Booka Shade. Poklonici elektro-haus zvuka konačno će u Srbiji imati priliku da uživaju uz Fedde Le Grand-a, holandskog di-džeja poznatog po planetarnom hitu “Put your hands up for Detroit”. Po treći put na Lovefestu nastupiće i miljenik brojnih srpskih klabera James Zabiela. Na Fire Stage dolaze i Ame, Juan Atkins, Wankelmut, Danny Daze, Blake Baxter, Carlo Lio, kao i brojni regionalni i domaći di-džejevi, čija će imena biti objavljena uskoro.

Energija klabinga ponovo na otvorenom

 

Bina koja od osnivanja promoviše najkvalitetniji underground elektro zvuk i ove godine može da se pohvali velikim imenima. Prvi među njima je Fred P, vlasnik kultne izdavačke kuće Soul People Music i svetski poznati di-džej koji je na sceni više od 20 godina. Na Energy Stage dolazi i Marcellus Pittman, jedan od članova legendarnog sastava “3 chairs”. Među di-džejevima koje će ova bina ugostiti nalaze se i Hunee, Juju & Jordash koji će imati LIVE set, The Analogue Cops, Interstellar Funk, Rivet, Richard Zepezauer i brojna imena sa domaće muzičke scene.

Laibach i Hladno Pivo zvezde Live Stage-a

 

Čuveni slovenački sastav Laibach, čiji je recept za jedinstveni koncept, nastup i muziku pozajmila i nemačka grupa Ramštajn po prvi put pojaviće se na Lovefestu. Za bend koji je već odavno prešao okvire Slovenije i postao svetska senzacija često se vezuju kontroverzna karijera, kao i nastupi sa specifičnom scenografijom, koja neće izostati ni u Vrnjačkoj Banji. Najmlađa bina festivala ljubavi će ugostiti i popularni zagrebački bend Hladno Pivo, a iz Hrvatske stiže i grupa Elemental. Na Live Stage-u nastupiće i Goblini, Eyesburn, Who See, Marčelo, Prti Bee Gee, Zaa, Artan Lili, Atheist Rap, Mortal Kombat, Ničim Izazvan i vrnjački bend Regulator.

Uz kupovinu ulaznice posetiocima Lovefesta i dodatne pogodnosti

Trenutna cena trodnevnih kompleta ulaznica za Lovefest je 22 EUR (2.640 RSD), a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i DD Ticketsa. Oni koji kupovinu žele da obave “iz fotelje” svoj komplet karata mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs. Uz kupovinu ulaznice moguće je rezervisati i brzi ulaz na festivalsku lokacju, kao i kamp.

20 minuta sa Zoranom Kesićem

 

Pokazatelj da Lovefest sazreva u pravu evropsku senzaciju među festivalima je i specifičan način promocije. U nesvakidašnjoj najavi popularni televizijski voditelj Zoran Kesić gledaocima je na sebi svojstven način otkrio ko dolazi na ovogodišnji festival ljubavi.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :