Februarski Fijuk ovog petka u CUK Imago

Datum objave:30.01.2017

Pročitano:3820 puta

Datum održavanja: 03.02.2017

Lokacija: CUK Imago

Fijuk sajam, koji okuplja male nezavisne izdavače, crtače i razne druge umetnike, održaće se u petak 3. februara u 17h u CUK Imagu. Fijuk je jedno od retkih mesta na kojima možete razgovarati sa stvaraocima o njihovim radovima i dobiti preporuke iz "prve ruke" od samih izdavača i tako doabrati savršenu stvar za sebe.

 

Fijuk sajam 2017


Na februarskom Fijuk sajmu, pored raznolikih štandova uživaćete u osmobitnim melodijama DJ Branda, čiji je muzički bekgraund u velikoj meri osnovan na starim igricama, a koji je i dizajner istih. Možete očekivati ritam i zvukove koji teraju telo da se giba, fuziju najrazličitijih žanrova, autorske stvari, poznate hitove, ali i kombinaciju istih.

 

Muziku prepunu semplova iz starih kompjuterskih igrica, filmova, te narodne i zabavne muzike, a sve začinjeno osmobitnim chiptune i retro zvukom „veselih devedesetih". Za klabere techno, za đuskače dance, za sentimentalne nešto lagano, što bi se reklo – za nekoga sve, za svakog po nešto. Uživaćete u ekspozivnim i brzim džangl-ritmovima i jednoj neponovljivoj kripto-rejv zabavi. 

 

 

Ulaz je besplatan, a više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :