Fatima Hajji prvi put u Banjaluci

Datum objave:10.02.2020

Pročitano:1643 puta

Datum održavanja: 07.03.2020

Lokacija: Banja Luka

Fatima Hajji je jedna od najpopularnijih djevojaka na DJ sceni! Ova egzotična španjolka sa arapskim korijenima po prvi put nastupa u Banjaluci 7. marta na ELEMENT žurci. Žurka će biti održana u sportskom balonu „Kej“, Klašnice – Banja Luka (Svetosavska 128).


Fatima je DJ-ica i producentica koja već skoro dvije decenije važi za jednu od najboljih u svijetu. Zaljubljenica je u žestoke ritmove poput techna, ali veoma spretno svojoj muzici dodaje boju i dušu sa afričkim ritmovima. Posjeduje talenat da izabere muziku koja pokreće masu ali i izvanredne vještine miksanja. Svježina, hrabrost i nemilosrdni gruv su za nju idealan recept za dobru zabavu. Nastupala je na mnogim svjetskim festivalima kao što su Awekenings i Tomorrowland, kao i u mnogim legendarnim klubovima poput Tresor-a u Berlinu.

 


Osim Fatime na 7. ELEMENT događaju će nastupati i velika imena sa domaće i regionalne scene: Vladimir Aćić (SRB), Miloš Vujović (SRB) i DJ Woodie (BIH). Ulaznice će biti dostupne u prodaji od 10. februara putem servisa kupikartu.ba. Organizovan je i besplatan prevoz iz centra Banja Luke do lokacije događaja, jer zajedno sa našim sponzorima želimo da pošaljemo poruku „Ne vozi kad piješ!“. A tu je i Patrol Shuttle Taxi za ekipu koja želi da brže stigne. Shuttle Taxi možete naručiti regularno pozivom na broj 1533, cijena vožnje je oko 20 KM, a ako plaćate Mastercard-om dobijate fixnu cijenu od 15 KM. Organizatori takođe pripremaju i vrhunsku, do sada neviđenu produkciju na ovim prostorima!


Više informacija o predstojećoj žurci potražite na Facebook događaju
#element #jointheparty


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :