Fatima Hajji donosi svoju naelektrisanu energiju u Barutanu

Datum objave:09.05.2017

Pročitano:4970 puta

Datum održavanja: 19.05.2017

By:Barutana

Lokacija: Blender

Blender neumorno nastavlja da miksuje najjača imena elektronske scene! Španska tehno diva Fatima Hajji stiže u Barutanu 19. maja kao zahuktavanje za predstojeću letnju sezonu Blender žurki među omiljenim nam zidinama Kalemegdana. 

 

Fatima Hajji

Fatima Hajji poznata je po jako specifičnoj naelektrisanoj energiji i posebnom udarcu kroz koji je izbacuje i pretače u svoje DJ setove. Rođena je sa ovim kvalitetom i od samog početka svoje karijere svakim svojim izlaskom na stejdž tu neverovatnu energiju sa lakoćom emituje na publiku. Fatima poseduje odličnu DJ tehniku, ima veliki talenat u selekciji muzike, a kada nastupa pred punim dance floorom kao pritiskom na neko magicno dugme, ona se potpuno konektuje sa publikom. Bez obzira na svoje mlade godine ova neverovatna devojka već skoro dve decenije jedna je među vodećim ženskim DJ-evima jačeg techno zvuka. Pored DJ-inga i produkcije, Fatima Hajji vrlo uspešno vodi svoju platform Taikatta pod kojom se nalaze izdavačka kuća, ali i svetski slušana Standbite Music radio emisija. Kao i ostale kolege njenog ranga nastupala je na ogromnom broju festival i klubova širom sveta od kojih ćemo izdvojiti samo neke: Awakenings, Free Your Mind, Tomorrowland, Monegros, Medusa, Eco Festival, Tresor Berlin, Fabrik, Row 14, La Riviera, Factory 010…

 

Fatima Hajji u Barutani

Fatima Hajji jedna je medju najomiljenijim predstavnicama tvrđeg zvuka koja ima veliki broj domaćih fanova, tako da se na ovoj žurci očekuje najlepši spoj energije starijih iskusnijih i mladih nezasitih klabera. Karte su dostupne na svim prodajnim mestima Eventim i Gigstix prodajne mreže po trenutnoj ceni od 690 dinara. Takođe dostupan je i komplet karata Fatima Hajji + Patrice Baumel (26. maj, Barutana) po trenutnoj pretprodajnoj ceni od 990 dinara.

Više informacija na Facebook eventu
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :