Devet 2020

Faithless: Ovako se slavi 20 godina karijere!

Datum objave:09.06.2015

Pročitano:3955 puta

Datum održavanja: 12.07.2015

Lokacija: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

Reper budista, superstar DJ i multiinstrumentalista, uz diva produkcije, od 1995. istinski pišu istoriju muzike. Faithless, 20 godina od kada su se okupili i dalje su najveće ikone dens muzike svih vremena i svoj rođendan slaviće zajedno sa publikom Exit festivala (9-12. jul)!

 

Faithless: Ovako se slavi 20 godina karijere! | EXIT Avantura | EXIT Festival 2015


Samo u 2012. sa svojim tadašnjim izdanjem “The Dance”, u vreme digitalne ere, prodali su 600.000 kopija albuma i svirali za više od dva miliona ljudi širom sveta. Ove godine Maxi Jazz, Sister Bliss i Rollo Armstrong slave dve decenije rada sa specijalnim albumom remiksa nazvanim “Faithless 2.0.”.


I kakva će to proslava biti, ne samo za njih, nego za sve koji su godinama uz jedinstveni zvuk ovih elektro pionira! Na albumu koji se očekuje u septembru gostuju Avicii, Tiesto, Rudimental, Booka Shade, Claptone, Eric Prydz, Purple Disco Machine and Armin Van Buuren... i lista tu ne prestaje.

 

 

Potvrđeno je da će remiks legendarne numere “Insomnia” raditi Avicii, Tiesto daje novi zvuk za “God is a DJ”, dok će Rudimental (takođe gosti Exit avanture – Sea Dance 16. jul) uneti malo d’n’b u stvar “Mass Destruction”. Na albumu će biti mesta i za potpuno nove pesme Faithlessa, a sve hitove za 15. izdanje Exita izvešće na glavnoj bini našeg najvećeg festivala.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :