Fade Out objavili novi singl

Datum objave:18.03.2020

Pročitano:239 puta

Lokacija: Beograd

Fade Out je energicni alternativno/stoner/garažni rok duo iz Arilja(Srbija), osnovan u junu 2017.godine, ali aktivniji rad kreće krajem 2018.godine. Od početka preorjentisani na autorski rad,kao i na minimalističu postavu bass + bubanj, grupa pored svojih stvari takođe svira i obrade stranih grupa koje se ne mogu čuti često u izvođenju lokalnih grupa,poput Royal Blood, MUSE, Queen of the Stone Age ,Black Keys ,Artic Monkeys ,Kyuus ,White Stripes itd...Uostalom može se reći da se grupa ugleda na gore navedene grupe. Svoju muziku bi opisali kao nešto novo i nešto neobično.

 

Fade Out


Fade Out iza sebe ima dosta nastupa u lokalnim mestima i festivalima, istakli bi nastup na Festivalu „Maglenijada" # 7 kao predgrupa grupi ČBS i Ortodox Celtsima,gde grupa nastupa po prvi put pred skeptičnom publikom od koje dobija sjajne kritike i nastavlja sa radom. Takodje ističemo Mini Festival u Kosjeriću kao predgrupa Iskazu i Spajzu.


Početkom godine Fade Out posle samo par odsviranih svirki, odlazi po prvi put van zemlje. Na poziv ostalih bendova nastupa u Crnoj Gori,u Podgorici i Nikšiću,gde takođe dobija pozitivne kritike i vetar u leđa za daljim stvaranjem autorske muzike.

Najveći uspeh benda je nastup na Exit Festivalu 2019, u sklopu Opens Play @ Exit.

Grupa planira da snimi i svoj prvi EP do kraja godine koji će biti najava za predstojeći album, pri čemu aktivno nastavlja da radi na svom muzičkom stvaraštvu.

Fade Out su:

Nikola Đukić-vocal/bass gitara
Vasilije Đukić-bubnjevi/udaraljke

Facebook

Instagram

Bandcamp vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :