Barutana klub Beograd

Fabio Florido proglašen za PLAYdifferently MODEL 1 ambasadora

Datum objave:17.11.2016

Pročitano:3897 puta

Zvezda u usponu i "štićenik" techno vizionara Richieja Hawtina, Fabio Florido proglašen je za novog ambasadora PLAYdifferently MODEL 1 miksera. Na taj način ovaj mladi Italijan se pridružio listi impresivnih imena koji su ambasadori ovog revolucionarnog DJ instrumenta, među kojima su Chris Liebing, Dubfire, Hito, Loco Dice, Matador, Nicole Moudaber, Paco Osuna i Richie Hawtin koji je mastermind koji stoji iza ovog instrumenta. 

 

Fabio Florido

Fabio Florido

 

- Muzika je način na koji sam naučio da komuniciram sa ljudima. Smatram sebe veoma srećnim zato što živim u vremenu u kome jedan DJ mikser može da vam otvori nove mogućnosti. Sa Modelom 1 mogu da vam ispričam najiskrenije priče i da dostignem frekvencije o kojima pre nisam mogao ni da maštam. Sada zaista mogu da se igram sa muzikom - rekao je Florido. 

 

A o tome kako je tekao njegov put uspeha, koliko voli muziku i techno, otkrio nam je u intervjuu:


FABIO FLORIDO: BEOGRAĐANI SU PUBLIKA KAKVU BI POŽELEO SVAKI DJ

 

Inače, Fabio će gostovati u Beogradu 16. decembra sa Agoriom u okviru Apgrade događaja.

 

MODEL 1 je poslednje tehničko dostignuće kada je reč o mikserima, a radeći na njemu snage su udružili inženjer Andy Rigby Jones i techno vizionar Richie Hawtin. Ovaj isntrument nudi neograničene mogućnosti za DJ-eve i poseduje beskompromisni kvalitet. U toku je i svetska turneja u okviru koje ambasadori putuju po svetu i nastupaju live, pokazujući sve performanse i mogućnosti ovog miksera. Više informacija na: playdifferently.org.

 

Prati Fabija na Facebooku, Soundcloudu, 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :