EYESBURN - Veliki beogradski koncert u SKC-u 29.12. @ 21h

Datum objave:13.12.2011

Pročitano:2838 puta

By:Jovana Coka Stanković

Prvi, možda i jedini pravi hardcore/reggae sastav na našim prostorima, grupa Eyesburn, okupila se posle više od pet godina pauze. Bez velikih očekivanja, sa željom da razmene energiju po kojoj su bili poznati, kojom su osvajali publiku širom Evrope, članovi benda su se ponovo sastali u aprilu ove godine. Zatim je usledila Jelen Top 10 turneja i više ništa nije bilo isto…


 
Svi poštovaoci čvršćeg zvuka, posetioci Jelen Top 10 turneje širom Srbije,odličnim reakcijama na nastupe, poručili su Eyesburnu da ih predugo nije bilo na sceni i da su se uželeli specifične atmosfere koja vlada na njihovim koncertima. Sa druge strane, veliki je broj omladine koja je u međuvremenu postala koncertno aktivna, a koja do Jelen Top 10 turneje nije bila u prilici da vidi jedinstvene nastupe ovog beogradskog sastava.
 
Osim velikih hitova stvaranih u prethodnih 17 godina, Eyesburn su na koncertni repertoar uvrstili i sasvim nove pesme. Uskorto će objaviti EP sa pet novih numera, a pesmu “Dance” za koju se trenutno snima i spot, premijerno su mogli da se čuju posetioci Koncerta godine u Novom Sadu.
 
Svima koji prate njihov rad još od 1994. godine i koji su nastavili da ih bodre i posle višegodišnje pauze, članovi grupe Eyesburn su odlučili da se oduže velikim koncertom zakazanim za 29. decembar u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra.

Ulaznice: 800 dinara u pretprodaji, 1.000 dinara na dan koncerta.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :